Sådan Vælger Du Den Rigtige Fedtforbrændingsdiæt

Sådan Vælger Du Den Rigtige Fedtforbrændingsdiæt
Sådan Vælger Du Den Rigtige Fedtforbrændingsdiæt
Anonim

Der er mange forskellige vægttabskostvaner. Men de fleste af dem virker enten ikke eller har en kortsigtet effekt, hvorefter alt vender tilbage. Desværre, nogle gange endda i overskud. Så lad os finde ud af, hvordan man nærmer sig kosten korrekt.

Hvordan vælger man den rigtige fedtforbrændende diæt?
Hvordan vælger man den rigtige fedtforbrændende diæt?

Der er masser af forskellige vægttabskostvaner. Det er også en meget god forretning at sælge håb til folk. Det er ofte meget vanskeligt at forstå og forstå, hvordan de alle adskiller sig. Nu vil jeg fortælle dig i en sætning, hvordan enhver effektiv diæt fungerer.

Her er det: du skal få færre kalorier, end du bruger. Vi har en ligning, hvor vi kan ændre to variabler. Vi kan ændre mængden af indkommende kalorier (gennem begrænsninger på madindtagelse), og vi kan øge kalorieforbruget (gennem fysisk aktivitet). Måske virker alt for dig meget simpelt? Hvorfor fejler folk så sjældent med diæt?

Der er to hovedårsager:

  1. Folk spiser med øjet (uden en præcis diæt hver dag).
  2. Folk spiser meget lidt eller spiser meget sjældent, hvilket nedsætter stofskiftet.

I det første tilfælde siger personen: Jeg spiser ikke fedt, sødt og stegt … Dette er dog ikke nok. Dette er for strømlinede forhold. Det er muligt med meget diætprodukter at få dobbelt så meget kalorieindhold, som det var i går. Husk, når der ikke er nogen klar kontrol (en liste over fødevarer og deres vægt for hver dag), så er du ikke på diæt, for hver dag ændres antallet af kalorier, du har, og sådan et rod i din kost ikke til fedt forbrænding.

Løsningen på dette problem er meget enkel. Du tager en slags permanent menu (et sæt produkter i en bestemt mængde) og spiser kun denne (ikke mere og ikke mindre) hver dag. Dette er dit udgangspunkt, hvorfra du kan foretage fine justeringer (mindske eller øge) i kalorier.

Din kost begynder om morgenen, når du koger denne mad i en vis mængde og lægger den i en plastikbeholder. Dette er dit daglige fødeindtag. Og dette er dit udgangspunkt for kalorimanipulation. Desuden kræves en nøjagtig diætjustering. Det er lavet individuelt og i henhold til dit velbefindende. Måske vil du være lav i kalorier (der vil være svaghed) - hvilket betyder, at du skal tilføje kulhydrater.

Eller en anden situation - der er mange kalorier, og du taber ikke. Så mængden af kulhydrater (boghvede, havregryn osv.) Skal reduceres (for eksempel med en fjerdedel). Vi udfører kontrol hver uge. Det ideelle er at tabe 0,5-1 kg om ugen. Det er dette beløb, der indikerer, at fedtet i kroppen reduceres og ikke de indre organer eller muskler.

Anbefalede: