Sådan Vælger Du De Rigtige Cykelhandsker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du De Rigtige Cykelhandsker
Sådan Vælger Du De Rigtige Cykelhandsker

Video: Sådan Vælger Du De Rigtige Cykelhandsker

Video: Sådan Vælger Du De Rigtige Cykelhandsker
Video: Sådan vælger du den rigtige størrelse cykeltøj 2024, Kan
Anonim

Mange cykelentusiaster køber specielt tøj, hjelme, briller og glemmer behovet for cykelhandsker. Denne tilgang er grundlæggende forkert, fordi de hænder, der har brug for yderligere beskyttelse, spiller en vigtig rolle i denne sport.

Sådan vælger du de rigtige cykelhandsker
Sådan vælger du de rigtige cykelhandsker

Hvorfor har du brug for cykelhandsker

Først og fremmest er der behov for cykelhandsker for at give dine hænder beskyttelse i tilfælde af fald. Faktisk, når han falder, lægger cyklisten ofte armene fremad. Hvis der er handsker på hænderne, lider huden i mindre grad.

På lange ture beskytter cykelhandsker håndfladerne mod blærer. Derudover er de nødvendige for at forhindre den brændende fornemmelse, der kan opstå i varmt vejr, ved kontakt med gummigreb.

Cykelhandsker giver et fast greb om styret. Dette er især vigtigt i varmt vejr, når palmerne begynder at svede, og også i regnen.

Valg af cykelhandsker

Cykelhandsker kommer i korte (beskårne) og lange (med tæer). Førstnævnte er perfekte til rolig skiløb i varmt vejr. Den anden mulighed giver mere beskyttelse, så det er uundværligt i tilfælde af koldt vejr og ekstrem skiløb.

En vigtig overvejelse, når du køber cykelhandsker, er størrelsen. De strækker sig ikke, så deres montering skal være forsigtig. Desuden anbefales det at gøre dette om aftenen, når hænderne er let hævede. Glem ikke, at handsker ikke skal kramme dine hænder tæt. Hvis du har gelpuder, skal du sørge for, at de passer de rigtige steder.

Når du vælger lange handsker, skal det bemærkes, at der skal være en lille afstand (3-6 mm) mellem enderne og fingrene. Dette er nødvendigt, så dine fingre ikke fryser i koldt vejr, da luften ikke overfører varmen godt. Når du køber vintercykelhandsker, anbefales det at tage produkter med en margen, så du kan bære tynde handsker under dem. Dette skyldes, at det nogle gange er koldt i nogle cykelhandsker.

I varmt vejr er god ventilation af handskerne vigtig. Det sikres ved tilstedeværelsen af huller og net på bagsiden af produktet.

I de fleste tilfælde er den nederste del af handskerne lavet af ruskind, og den øvre del er lavet af syntetiske materialer, som er godt ventilerede og fugter fugt væk. Det tilrådes at have et plaster mellem tommelfingeren og pegefingeren, da dette område er sårbart over for gnidning.

Dyrere cykelhandsker er udstyret med gelindsatser, der blødgør det tryk, der udøves på hånden. Et alternativ til dette kan være køb af greb (specielle håndtag, der sættes på rattet, hvor de holder fast i det) med sådanne indsatser. De er praktiske til cykling, men dårligt egnet til konkurrenceridning.

Din egen synlighed på vejen om natten kan sikres ved hjælp af reflekterende elementer. Dette gælder især når man angiver drejningen i hånden. Der er modeller af handsker med integrerede blinklys, der lyser op med et vist tryk med fingrene.

Velcro på cykelhandsker skal gøres godt. For din information er det bedre for ikke at forstyrre blodcirkulationen for ikke at forstyrre blodcirkulationen.

Anbefalede: