Sådan Vælger Du De Rigtige Løbesko

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du De Rigtige Løbesko
Sådan Vælger Du De Rigtige Løbesko

Video: Sådan Vælger Du De Rigtige Løbesko

Video: Sådan Vælger Du De Rigtige Løbesko
Video: Sådan vælger du den rigtige løbesko til lige præcis DIG og DIN fod 2023, December
Anonim

Masseløb finder sted over hele verden og samler tusinder af deltagere. Det er ikke svært at blive tilhænger af jogging, bare et par løbesko og en træningsdragt. Det vigtigste er at vælge de rigtige løbesko. Kun de rigtige løbesko hjælper dig med at undgå skader, træthed i benene og hjælpe dig med at føle glæden ved at løbe.

Sådan vælger du de rigtige løbesko
Sådan vælger du de rigtige løbesko

Instruktioner

Trin 1

Du vil ikke være i stand til at finde universelle løbesko, da du bliver nødt til at løbe på forskellige ruter - gårde, parker, stadioner, fortove. Ideelt set er det bedre at have en anden sko til hver overflade, så løbere har flere par løbesko.

Trin 2

Med en robust gummisål er denne sko perfekt til at køre på asfalt. Sko med gummisko og lugs er bedst til våde stier eller sne. Især til efterårsvejret er der sneakers med pigge, der hjælper dig med at føle dig mere stabil på våde, glatte og kolde veje. Letvægts sneakers bruges til lange løb, så dine fødder ikke bliver trætte af skoens vægt.

Trin 3

Den øverste del af den atletiske sko er lavet af et netmateriale, men der kan være flere lag stof under masken, afhængigt af årstid og fugtighed. Til den varme sommer er mesh-sportssko uden andet lag egnede. For dem der ikke er trættende og løber selv om vinteren, er der isolerede sneakers.

Trin 4

Moderne sneakers er et produkt af et komplekst design, der tager højde for de anatomiske træk ved foden. Der er tre typer fodplacering (pronation). Når underbenets dorsum falder indad, så er dette hyperpronation, hvis det er udad, så er dette supination, men hvis benet er lige, kaldes dette neutral pronation. Benene på alle mennesker er henholdsvis individuelle, og der er mange typer sneakers. Det vigtigste er at vælge det rigtige fodtøj, der sætter atletens fod i en neutral position.

Trin 5

Det er vigtigt at løbe uden skader, så du skal vælge sko med gode stødabsorberende såler, så de kan absorbere dine fødder på en hård overflade. Materialer til dæmpning er materialer som gel, skum, plastplade. Det er nødvendigt at vælge sålen afhængigt af kropsvægten, dvs. jo mere løberens vægt, jo mere dæmpning har han brug for.

Anbefalede: