Sådan Vælger Du De Rigtige Skøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du De Rigtige Skøjter
Sådan Vælger Du De Rigtige Skøjter

Video: Sådan Vælger Du De Rigtige Skøjter

Video: Sådan Vælger Du De Rigtige Skøjter
Video: Sådan vælger du den rigtige autostol til din bil og behov 2024, April
Anonim

For at vælge de rigtige skøjter, som du kan skate i flere år i træk, skal du huske et par regler og enkle anbefalinger, og så vil dine nye skøjter let tjene dig i lang tid! Så hvordan vælger man de rigtige skøjter?

De rigtige skøjter holder dig længe
De rigtige skøjter holder dig længe

Instruktioner

Trin 1

At vælge de første skøjter eller bare lære at skate, det er meget muligt at foretrække billige skøjter af god plast - det understøtter tæt underbenet, hvis muskler endnu ikke er trænet nok til at bære hele vægten af en bevægende krop. Dette er især vigtigt, når du vælger skøjter til børn, da deres skinneben er endnu svagere end musklerne hos en voksen. Inde i den slidstærke plast er en blød og behagelig støvle.

Trin 2

Når du har lært at skate og mere eller mindre trygt holder på isen, kan du begynde at vælge kunstskøjter lavet af naturligt eller kunstigt læder. Og disse og andre materialer har deres fordele. Ægte læder ånder bedre og samler fugt og tilpasser sig også den individuelle form på dit ben, men kunstlæder holder meget længere og bevarer et pænt udseende. Derudover er de meget lettere end skøjter lavet af ægte læder.

Trin 3

I intet tilfælde bør du købe skøjter "til vækst", det er ikke kun ubelejligt og skadeligt for led og muskler, men også fyldt med skader. Beslut dig for din størrelse ved at prøve forskellige muligheder, og skub hælen tilbage. Hvis den bevæger sig let, skal skøjter købes en halv størrelse mindre. Kun skøjter, der passer til dit ben, kan hjælpe dig med at lære at skøjte uden risiko for skade.

Trin 4

Mænd vælger alligevel hockeyskøjter - uanset hvilket formål. De spiller begge hockey og skøjter på is. Og hvis pigerne ikke er så vigtige manøvredygtighed, hurtighed og evnen til at foretage skarpe sving, da de skøjter mere målrettet og glat, så er disse kvaliteter af skøjter frem for alt for den mandlige halvdel af atleterne! Derfor er det endnu vigtigere at fastsætte benet i dette tilfælde. Snør dine skøjter, binde dem tæt, og gå rundt i butikken i et par minutter. Hvis dine ben allerede efter det begynder at "smerte" og gør ondt - vælg andre skøjter.

Anbefalede: