Sådan Vælger Du De Rigtige Sportsaktiviteter For Et Fuldt Barn

Sådan Vælger Du De Rigtige Sportsaktiviteter For Et Fuldt Barn
Sådan Vælger Du De Rigtige Sportsaktiviteter For Et Fuldt Barn

Video: Sådan Vælger Du De Rigtige Sportsaktiviteter For Et Fuldt Barn

Video: Sådan Vælger Du De Rigtige Sportsaktiviteter For Et Fuldt Barn
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

I Rusland er mange børn overvægtige. På grund af dette begynder de at skamme sig over, blive passive og dovne. Vil du have dette til dit barn? Det er derfor, du prøver at vænne dine børn til forskellige sektioner og cirkler. Plus, når de bliver ældre, vil de takke dig for det.

Sådan vælger du de rigtige sportsaktiviteter for et fuldt barn
Sådan vælger du de rigtige sportsaktiviteter for et fuldt barn

For at klasserne skal være nyttige, skal du nærme dig valget meget seriøst og ansvarligt. Når de vælger en sportsklub til deres barn, er forældre oftest baseret på deres interesser og drømme. Men er det rigtigt?

Derfor skal cirklen vælges ud fra følgende faktorer:

- fysiske data om barnet

- dit barns interesser

- barnets natur

- kvalifikation af personale

- afstanden hjemmefra til studiestedet

- stillede betingelser og garantier.

Måske er dette de mest basale kriterier for valg af sportsaktiviteter. De hjælper dig med at vælge den rigtige aktivitet til dit barn. Der er nogle sportsafsnit for meget overvægtige børn. For det første er det bedst ikke at vælge noget for aktivt for det overvægtige barn. For eksempel fodbold eller hockey. Ja, disse sportsgrene er spektakulære og interessante, men de lægger ekstra vægt på leddene og hjertet på barnet.

image
image

Du kan vælge noget fra kampsport, for eksempel:

- boksning

- Jiu Jitsu;

- aikido.

Der er sådanne kredse i mange byer, og nu accepteres både drenge og piger der. Ja, ja, vær ikke overrasket. Det vigtigste er at forklare dit barn, at dette ikke er så spektakulært som i filmene, og for at få succes skal du træne meget og hårdt.

Ridesport er en anden interessant aktivitet, og den er universel. Det vil være interessant for alle. Det har dog to betydelige ulemper: det er meget dyrt, og ridecentre er ikke tilgængelige overalt. Men hvis der er mulighed for at sende dit barn derhen, hvorfor så ikke prøve det?

Jeg må også sige om svømning. Denne sport hjælper børn med at udvikle deres udholdenhed, åndedrætssystem og temperament. Og vigtigst af alt er skader sjældne.

Sport tager en vigtig rolle i enhver persons liv, men det er ikke nok til at tabe sig. Det er også nødvendigt at justere kosten, hjælpe barnet med at få selvtillid og selvtillid.

Anbefalede: