Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig Smukt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig Smukt
Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig Smukt

Video: Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig Smukt

Video: Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig Smukt
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, Kan
Anonim

Evnen til at bevæge sig smukt skal forstås præcist som gangart. Du har sikkert bemærket, at det er anderledes for alle. For at lære at gå yndefuldt skal du følge nogle principper for gangindstilling og udføre specielle øvelser.

Hvordan man lærer at bevæge sig smukt
Hvordan man lærer at bevæge sig smukt

Nødvendig

  • - Komfortable sko
  • - et lommetørklæde / stykke tøj
  • - Bestil;
  • - stå.

Instruktioner

Trin 1

Stå med din fod lige, pas på ikke at vride tæerne ud. Dette er nødvendigt for at danne en smuk og korrekt gangart. Først skal du placere din hæl på jorden og løfte tæerne let. Gå med et gennemsnitligt trin, ikke hurtigt og ikke gulliver, men det, der giver dig mulighed for at gøre din vækst. Hele bevægelsesbelastningen tages af hofterne, hvilket sikrer underbenets immobilitet og lethed. Mens de går, bevæger de sig lidt op og ned. Løft din hofte, når du passerer dit støtteben, og berør jorden med din hæl.

Trin 2

Hæng dine arme frit, når du går, men gentag ikke dit skridt på nogen måde, ellers vil det være noget som et soldattrin på paradepladsen på Sejrsdagen. Du må heller ikke svinge armene brede, da det ser ret grimt ud fra siden.

Trin 3

Lav nogle øvelser. Den første er som følger. Tag en stol og stå oprejst. Peg tæerne fremad, tag fat i stolens bagside. Stig langsomt på tæerne og frys i 1-2 minutter. Overfør derefter hele kroppens vægt til ydersiden af benet. Sænk dig ned og gentag denne bevægelse et par gange til.

Trin 4

Tag et lommetørklæde eller andet materiale. Sid på gulvet og støtte dine fødder. Prøv at få fat i dit lommetørklæde eller andet stof med tæerne. Flyt det og prøv ikke at løfte dine hæle fra gulvet, indtil tæerne rører hinanden. Udfør denne øvelse 6 gange.

Trin 5

Tag en tyk bog og læg den på gulvet. Placer dine fødder, så indersiden af din fod hviler på bogen, og ydersiden er på gulvet. Stig forsigtigt op og fald på samme måde. Gør også 6 reps.

Trin 6

Prøv at gøre din gang let. Der er et meget vigtigt øjeblik i det, når kroppen ser ud til at flyde i luften i et par sekunder, og fødderne derefter glat lander. Sørg for, at det er det samme i dit tilfælde. Og husk at i en tung gang løftes den ene fod kun af jorden, og den anden ligger allerede på den.

Anbefalede: