Sådan Lærer Du At Skate Smukt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Skate Smukt
Sådan Lærer Du At Skate Smukt

Video: Sådan Lærer Du At Skate Smukt

Video: Sådan Lærer Du At Skate Smukt
Video: Sådan lærer du at skate del 10 2024, Kan
Anonim

Enhver aktiv sport udvikler positive kvaliteter hos mennesker - udholdenhed, dedikation, fysisk styrke. Derudover giver sport dig mulighed for at holde dig i god fysisk form, hvilket er meget vigtigt i det moderne tempo i livet. En af de mest spektakulære sportsgrene er kunstskøjteløb. Hockey er millioner af spil. Er det ikke tid for dig at gå ud på isen for at blive mere selvsikker?

Sådan lærer du at skate smukt
Sådan lærer du at skate smukt

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du købe skøjter eller bedre leje dem for at spare penge.

Trin 2

Vælg mellem følgende typer skøjter, der passer til størrelsen: til gratis skøjteløb, figur og hockey, afhængigt af hvilken sport du planlægger at lave. Hockey-skøjter er mere immune over for skader (for eksempel når man rammer med en hockey-pind). Kunstskøjter er tungere end hockeyskøjter og stump hurtigere.

Trin 3

Vælg en skøjtebane: indendørs eller regelmæssig - på et stadion eller et specielt område. Hvis du bare står op på skøjter, så er en indendørs skøjtebane noget for dig. Til de første lektioner skal du vælge et tidspunkt, hvor der er færrest besøgende på banen. Således vil du overvinde den primære begrænsning, selvtillid.

Trin 4

Tag dine første skridt på isen. De skal være pæne, for at overvinde glidningen skal du stramme lårmusklerne, som muligvis har været inaktivt brugt før. Bliv komfortabel på isen, tag et par trin, væn dig til rytmen for fleksionsforlængelse af musklerne, når du glider.

Trin 5

Husk, at kunstskøjteløb er en traumatisk sport. Overhold derfor følgende regler, når du glider på is:

- hold ryggen lige;

- benene skal være let bøjede

- skift kropsvægt fra fod til fod, og oprethold balance.

Trin 6

Lær de enkleste elementer i kunstskøjteløb. Start med det enkleste element, The Three of a Kind (enbenet løkke). Foretag først et vrid med uret på din højre fod på den yderste kant af skøjten. Vip din krop lidt fremad (til midten af cirklen beskrevet af skateren) og drej. Skub på det ene ben, indtil bevægelsen sænkes. Derefter skal du rette dit højre knæ på samme tid som du vrider din torso med dit venstre ben lidt tilbage for at opretholde balance. Bøj dit højre ben for at afslutte dette element smukt i en bue. For at lære at udføre dette element perfekt, bed om hjælp fra en instruktør eller brug de videoer, der er lagt ud på Internettet. Komplekse tal vil kræve mere fritid og vigtigst af alt ønsket om at træne og forbedre dine færdigheder.

Anbefalede: