Sådan Laver Du Skate-tricks

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Skate-tricks
Sådan Laver Du Skate-tricks

Video: Sådan Laver Du Skate-tricks

Video: Sådan Laver Du Skate-tricks
Video: HVORDAN MAN LAVER OLLIE - Trick Tip 2024, Kan
Anonim

Har du købt et skateboard og nu vil du ikke kun lære at køre på det, men også udføre tricks som "seje" skateboardere? Dette er ikke svært, hvis du bruger tid nok til dit yndlings tidsfordriv, mestrer nye elementer og konstant finpudser dine færdigheder. I denne artikel kan du finde instruktioner til at udføre nogle af de enkleste spring.

Sådan laver du skate-tricks
Sådan laver du skate-tricks

Instruktioner

Trin 1

Ollie

"Ollie" er det grundlæggende og sandsynligvis det nemmeste trick at gøre på tavlen. "Ollie" er, når en skateboarder hopper over jorden med brættet, og det ser ud til andre, at brættet er lidt limet på hans støvler.

Fremskynd på brættet, men ikke meget hårdt. Placer foden på din forreste fod midt på brættet eller lidt foran. Placer løbefoden på bagsiden af brættet. Bøj knæene let.

Nu skal du lave et såkaldt klik. Det er et skarpt spark bag på brættet. Umiddelbart efter at du har lavet et klik, skal du skubbe jorden sammen med tavlen. Skub dig af med dit løbeben, før du skal trække brættet, det vil sige med foden af det forreste ben, bevæg dig op og ned på brættet. Det er takket være ham, at den "limede" effekt skabes.

Begynd nu at lande. Faktisk er der ingen speciel teknik til landing på et skateboard, du kan kun finpudse denne færdighed ved konstant at øve. Placer dine fødder mod skateboardboltene.

Trin 2

50-50 slibning

Bliv ret stærk på tavlen. Placer dine fødder som du vil have dem til "Ollie" tricket. Kør temmelig tæt på kanten, du skal hoppe på.

Se nu på det sted, hvor du vil hoppe, lav en bevægelse, omtrent som for "Ollie", og spring til kanten.

For at komme ned skal du enten gå til enden af kanten eller gøre "Ollie" til det sted, hvor du vil springe.

Trin 3

BS Pop skubber det

Dette trick er et spring, hvor brættet under dig roterer 180 grader, og du forbliver ubevægelig.

Først og fremmest skal du blive fortrolig med "Ollie" springet - det er grundlaget for dette spring. Fremskynd, placer dine fødder på tavlen på samme måde som for "Ollie" -tricket.

Foretag et klik, det samme som for "Ollie", men skub ikke foden på tavlen, men lad den være i midten. I det øjeblik, når brættet klikker på jorden, trækkes tilbage med din bagfod og styrer brættets rotation med det.

Trin 4

Kickflip

Dette spring svarer til "Ollie", men lige før landing skal du vende tavlen. Placer din bageste fod på halen af brættet og din forreste fod i midten. Fronten skal stikke lidt ud.

Gør alt på samme måde som når du springer "Ollie", kun skub din fod ikke op, men op og til siden. I dette tilfælde vil brættet vride sig under dine fødder. Når du ser, at tavlen har lavet en hel drejning, så stå op på den og land.

Og husk: sikkerhed kommer først! Held og lykke med at lære nye tricks.

Anbefalede: