Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Og Smukt Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Og Smukt Op
Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Og Smukt Op

Video: Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Og Smukt Op

Video: Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Og Smukt Op
Video: История судна Carpathia, спасение пассажиров Titanic и крушения судна. 2023, December
Anonim

Både kvinder og mænd har lyst til at have en smuk og tonet mave, men ikke alle er klar til at gøre den nødvendige indsats for dette. Du kan dog pumpe din abs op på få måneder.

Sådan pumpes pressen hurtigt og smukt op
Sådan pumpes pressen hurtigt og smukt op

Instruktioner

Trin 1

Spis rigtigt. Hvis du har fede aflejringer på din mave, er træning alene ret vanskelig. Denne proces kan tage lang tid, så start med din diæt. Plage ikke dig selv med stive kostvaner, bare prøv ikke at spise fede, søde, stivelsesholdige fødevarer. Undgå alkohol, sukkerholdig sodavand og skift til grøntsager, frugt, kylling og fisk. Spis ikke om aftenen, drik mere rent vand. Disse enkle regler giver resultater om et par uger.

Trin 2

Dyrke motion. For at gøre dette behøver du ikke købe et dyrt gymmedlemskab, betale for en individuel træner og gøre en anden indsats. Du kan muligvis være i stand til at opnå resultater derhjemme, det vigtigste er at have et ønske og ikke være doven. Læg på gulvet, bøj knæene, og løft kroppen, mens du trækker vejret ud, og stram mavemusklerne. Træk ikke hagen mod brystet, hold ryggen let afrundet.

Trin 3

Ret dine ben ud, løft dem halvfems grader op, læg dine hænder under dine bagdele. Sænk dine ben uden at røre ved gulvet, og vend tilbage til startpositionen. Hold din nedre ryg fladt på gulvet.

Trin 4

Fra samme position skal du krydse dine ben og skub dit bækken op. Prøv ikke at hoppe, men løft det langsomt. Denne øvelse fungerer effektivt på den lavere presse, men den gives ikke første gang.

Trin 5

Bøj dine knæ igen, læg dine hænder bag hovedet. Drej kroppen, træk albuen mod det modsatte knæ.

Trin 6

Træk dine ben mod dig, læg armene omkring dem. Når du ånder ud, skal du åbne dig, tage dine lige arme til siderne og strække dine ben (det er bedre ikke at røre ved gulvet). Hold i denne position, og vend derefter tilbage til startpositionen med en inhalation.

Anbefalede: