Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig
Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig

Video: Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig

Video: Hvordan Man Lærer At Bevæge Sig
Video: Sådan lærer du kroppen at bevæge sig bedst muligt #52 2024, Kan
Anonim

Dans er en måde at udtrykke sig på. Hvis vi tager denne definition som grundlag, vil det være meget lettere at lære at bevæge sig. Bevægelser skal mærkes, forstås med alle dele af din krop. Du kan nå toppen af perfektion i dans uden at forlade dit hjem. Husk, at harmoni mellem krop og sjæl ikke er den sidste ingrediens i koreografi.

Hvordan man lærer at bevæge sig
Hvordan man lærer at bevæge sig

Nødvendig

  • - et ønske
  • - følelse af rytme

Instruktioner

Trin 1

Indse, at den bevægelse, du husker, er resultatet af en andens oplevelse. Føl det på din egen måde, så du kan lide det, så det giver dig fornøjelse.

Trin 2

Fokus på bevægelse. Tænk over hvilke følelser det fremkalder hos dig, følelser. Hvad forhindrer dig måske i at udføre dette bundt bevægelser. Slip af med komplekser.

Trin 3

Evaluer dig selv udefra. Et gammelt gennemprøvet værktøj - et spejl - hjælper her. Det er ikke forgæves, at hallen i alle danseskoler er dekoreret med spejle langs hele omkredsen. Det hjælper dig med at koordinere dine bevægelser korrekt.

Trin 4

Udvikl dig selv i dans. Tilmeld dig koreografikurser, køb videoer med individuelle dansetimer fra din nærmeste musikbutik (marked), se efter information på Internettet.

Trin 5

Så snart du nyder det, du laver, er du velkommen til at demonstrere den nye færdighed for dine kære. De vil objektivt vurdere din dygtighed og guide dig til at erobre nye højder. Dans er et bundløst hav af selvforbedring.

Anbefalede: