Sådan Gør Du Dine Ben Tynde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Ben Tynde
Sådan Gør Du Dine Ben Tynde

Video: Sådan Gør Du Dine Ben Tynde

Video: Sådan Gør Du Dine Ben Tynde
Video: Sådan sover du ordentligt - Kejserens fem bambushustruer - Mu Yuchun 2024, Marts
Anonim

Forskellige årsager kan føre dine ben til en sådan tilstand, at du ønsker at gøre dem tynde. Du kan løse problemet fra forskellige vinkler, men det er bedst at gøre det på en omfattende måde.

Moderat sportsanstrengelse har en god effekt på benens slankhed
Moderat sportsanstrengelse har en god effekt på benens slankhed

Instruktioner

Trin 1

Et vigtigt skridt, som du ikke kan undvære, er motion. Du har brug for hyppige belastninger. Det er bedst at udføre øvelserne i et hurtigt tempo og med en let vægt. Tung vægt hjælper på den anden side med at opbygge muskler, hvilket er for tidligt i din situation. Det er vigtigt at opretholde tempoet i mindst 20 minutter og ikke tage lange pauser. Motion på en stationær cykel er også meget effektiv.

Trin 2

Overvåg din diæt. Trænere kalder dette "tørre ud." På dette tidspunkt er det nødvendigt at udelukke eller minimere forbruget af enkle kulhydrater fra kosten (søde, stivelsesholdige fødevarer, stivelsesholdige fødevarer). Prøv også at spise mindre fede fødevarer.

Trin 3

Massage (fodmassage, generel massage, anti-cellulitemassage) vil have en meget god effekt på føddernes tilstand. Det vigtigste er at gøre det regelmæssigt mindst 2 gange om ugen. Massagen øger blodcirkulationen i det masserede område og hjælper med at fjerne forskellige toksiner hurtigere. Muskler efter massage er tonet, huden strammer og bliver mere elastisk.

Vær ikke modløs, hvis du ikke har tid eller mulighed for at besøge en massageterapeut. Effekten af regelmæssig selvmassage vil også forbløffe dig.

Trin 4

Anti-cellulitecremer er effektive, men kun når de kombineres med resten af trinnene. Hvis du ikke træner og overvåger din diæt, er der selvfølgelig ikke noget formål at købe dig dyre cremer. Men hvis du gør alt det ovenstående og tilføjer regelmæssig brug af anti-cellulitecreme til disse handlinger, bliver du tyndere endnu hurtigere.

Anbefalede: