Sådan Gør Du Dine Ben Mindre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Ben Mindre
Sådan Gør Du Dine Ben Mindre

Video: Sådan Gør Du Dine Ben Mindre

Video: Sådan Gør Du Dine Ben Mindre
Video: Bilrengøring: Sådan gør du din bilmåtter HELT rene. Se guiden her! 2024, April
Anonim

Ben har evnen til at akkumulere fedt, hvilket er meget vanskeligt at slippe af med. For at reducere benene er der behov for en integreret tilgang: diætbegrænsninger, styrkebelastninger, cardio-træning, strækøvelser, wraps, massage.

Sådan gør du dine ben mindre
Sådan gør du dine ben mindre

Er det nødvendigt

fitball eller almindelig bold, lodret støtte

Instruktioner

Trin 1

Fjern sødt mel, fede fødevarer fra kosten, prøv at spise 5-6 gange om dagen i små portioner, overvåg kalorieindholdet i fødevarer. Forbrug ikke mere end 1500-2000 kcal om dagen, til tider arranger faste dage. Spis ikke sent om aftenen og om natten.

Trin 2

I begyndelsen af din træning skal du lave en kort opvarmning, træne på en løbebånd eller løbe på stadion i 10 minutter, eller tænde for dynamisk musik og begynde at danse, og derefter træne.

Trin 3

Stå op, tag fat i støtten, begynd at tage dit højre ben til siden. Gør 20-30 gange, gentag derefter for venstre ben.

Trin 4

Lig på gulvet, på din højre side, hvil din albue på gulvet og begynd at løfte dit venstre ben op til en højde på ca. 50 cm. Gentag øvelsen 20 gange, skift ben.

Trin 5

Stå oprejst, brug en støtte, spred dine sokker fra hinanden, træk lidt ned og hæv dig derefter til startpositionen. Udfør øvelsen 30-40 gange. Stå derefter på tæerne og gentag øvelsen, mens du står på tæerne.

Trin 6

Læg på ryggen, klem en fitball eller en regelmæssig kugle med benene og spænd dine hofter, hold i 30 sekunder, gentag derefter øvelsen 15 gange.

Trin 7

Gå på knæ, læg skinkerne på dine hæle, start langsomt med at løfte dem, rette din krop, og vend derefter tilbage til startpositionen. Udfør øvelsen 10 gange.

Trin 8

Gå på knæ med hænderne på gulvet, løft dit højre ben bøjet i en 90 graders vinkel, gør øvelsen 50 gange, og skift derefter ben.

Trin 9

Lav strækøvelser: læg dig på gulvet, løft dine ben, spred dem til siderne og fjeder dem lidt. Sid på gulvet, spred dine ben til siderne, bøj din torso til hvert ben. Stå lige med dine fødder sammen, og prøv at nå gulvet med fingrene.

Anbefalede: