Sådan Gør Du Dine Ben Stærke Og Stærke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Ben Stærke Og Stærke
Sådan Gør Du Dine Ben Stærke Og Stærke
Video: Sådan Gør Du Dine Ben Stærke Og Stærke
Video: Kan teknologi gøre os stærkere? 2023, Februar
Anonim

I vores tidsalder med fysisk inaktivitet møder du sjældent stærke smukke ben. Forfædrene løb trods alt for at få fat i sådanne gennem skoven fra morgen til aften og forsøgte at få frokost eller flygte fra den, der betragtede dem som hans frokost. Ak, opfindelsen af ​​skydevåben og forbrændingsmotoren gjorde menneskelige ben svage, kun egnet til at flytte mellem kontorer. Men alt er ikke tabt.

Føddernes skønhed kræver indsats
Føddernes skønhed kræver indsats

Instruktioner

Trin 1

Michael Mikalko siger, at hvis du opfører dig som en fornuftig person, vil du helt sikkert blive en. Derfor, hvis du opfører dig som en person med smukke stærke ben, observerer alle ritualer og egenskaber ved livsstilen til denne "fair-footed", vil du snart bemærke dramatiske ændringer i dit udseende og velvære. Stærke ben er en konsekvens af en aktiv, mobil livsstil, fysisk aktivitet. En aktiv person forsømmer elevatorer, glæder sin krop med en ekstra belastning og går op til 5.-8. Etage til fods. Et aktivt medlem af stammen med mennesker med stærke ben undlader ikke at udnytte enhver mulighed for at strække disse ben. Det vil sige, han går til busstoppestedet (eller bedre til at arbejde) til fods, tilbringer weekender ikke med øl og tv, men uden for byen på ski eller med en rygsæk. I værste fald - i parken på cykel.

Trin 2

En person i god fysisk form, medmindre han selvfølgelig er involveret i tungt fysisk arbejde, er han nødvendigvis engageret i fysiske øvelser. Sport for ham er en fornøjelse, som han ikke ønsker at ofre. Hvis det ikke er muligt at købe et abonnement på en fitnessklub, kan du træne effektivt derhjemme. Lunges, squats, løb på plads, "saks", "plie" - det er de øvelser, der gør benene smukke og stærke. Hovedbetingelsen er, at du skal engagere dig i mindst 20 minutter dagligt, 1, 5-2 timer efter at have spist. Efter træning kan du ikke spise i en og en halv time.

Trin 3

Hvis dine ben er overvægtige, er fysisk aktivitet og en aktiv livsstil muligvis ikke nok. Du bliver også nødt til at finde ud af dine spisevaner, nemlig at udelukke "tomme kalorier" fra kosten - slik, bagværk osv. Dette er de enkle ritualer for en person med smukke og stærke ben. Følg dem nøje, så dine svage ben vil helt sikkert få et atletisk udseende.

Populær af emne.