Hvilke Kampe Afholdes I Jekaterinburg Ved FIFA World Cup

Hvilke Kampe Afholdes I Jekaterinburg Ved FIFA World Cup
Hvilke Kampe Afholdes I Jekaterinburg Ved FIFA World Cup

Video: Hvilke Kampe Afholdes I Jekaterinburg Ved FIFA World Cup

Video: ЧЕМПИОНАТ МИРА 2018 ЗА СБОРНУЮ РОССИИ В FIFA 18 | ГРУППОВОЙ ЭТАП | WORLD CUP 2018 Russia 2022, December
Anonim

Jekaterinburg er blandt de elleve byer, der er vært for kampe i verdensmesterskabet i fodbold 2018. Flere kampe i gruppespillet til verdensmesterskabet finder sted i Ural.

Hvilke kampe afholdes i Jekaterinburg ved FIFA World Cup 2018
Hvilke kampe afholdes i Jekaterinburg ved FIFA World Cup 2018

I modsætning til adskillige andre byer, der er vært for fodboldkampe på planetens vigtigste mesterskab, i Jekaterinburg, vil tilskuere ikke kunne se slutspillet. Ural-fansen bliver dog ikke efterladt uden en stor fodboldferie - fire gruppespillekampe spilles på det fornyede Jekaterinburg-Arena.

I det første møde på stadionet i Jekaterinburg mødes hold fra gruppe A. Åbningen af ​​FIFA-verdensmesterskabet i 2018 i Urals hovedstad er planlagt til 15. juni. På denne dag vil konkurrenterne fra det russiske landshold i kvartetten - holdene i Egypten og Uruguay - gå ind i den grønne græsplæne. Tilskuere vil med deres egne øjne kunne se spillet af de fremragende sydamerikanske angribere Luis Suarez og Edinson Cavani. Af særlig interesse er det egyptiske landshold, især holdets hovedstjerne fra det engelske "Liverpool" Muhammad Salah.

Frankrigs stjerneteam spiller deres anden kamp i Jekaterinburg. Vinderne af verdensmesterskabet i 1998 har en bemærkelsesværdig generation af fodboldspillere, der er i stand til at gøre krav på medaljer af højeste standard. Den 21. juni, i anden runde i gruppe C, spiller det franske landshold med det interessante sydamerikanske hold i Peru.

Jekaterinburg vil ikke undvære en kamp, ​​hvor modstandere fra de asiatiske og afrikanske regioner vil deltage. I anden runde af gruppe H spiller landsholdene i Japan og Senegal mod hinanden. Spillet finder sted søndag den 24. juni.

Den sidste kamp i verdensmesterskabet i 2018 i Jekaterinburg bliver konfrontationen mellem landsholdet i Mexico og Sverige. Disse hold blev trukket til gruppe F, hvor udover dem også tyskerne og fodboldspillere i Sydkorea vil spille. Denne kvartet betragtes som en af ​​de stærkeste i turneringen. Derfor afhænger meget af den endelige fordeling af pladser af spillet i den tredje runde Mexico - Sverige. Denne kamp finder sted i Jekaterinburg den 27. juni.

Visuelt er tidsplanen for alle kampe til verdensmesterskabet i 2018 i Jekaterinburg som følger.

Billede
Billede

Populær af emne.