Sådan Fjernes "ørerne" På Hofterne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes "ørerne" På Hofterne
Sådan Fjernes "ørerne" På Hofterne
Video: Sådan Fjernes "ørerne" På Hofterne
Video: Guide: Sådan behandler du mellemørebetændelse 2023, Februar
Anonim

"Ører" på hofterne forårsager mange problemer. De nedlægger veto mod mange muligheder for nederdele og shorts - så hvad, jeans med lav talje bliver også et stykke tøj, som du ser på, sukker dybt og meget trist. Stranden og poolen sættes i en tilstand svarende til den, der opleves i skolen foran et lægekontor, hvis de vidste, at de nu ville blive vaccineret. Og alt - det er disse ubehagelige og næsten uskyldige "ører", forbandelsen fra mange smukke piger. Så er det muligt på en eller anden måde at besejre de fede aflejringer, der er fastgjort på siderne lidt under taljen? Svaret er bekræftende, kun du har brug for at handle ikke fra tid til anden, men systematisk, og så vil rationel ernæring, gåture og visse fysiske øvelser give dig mulighed for at klare disse folder!

Billede
Billede

Instruktioner

Trin 1

Definer din livsstil igen. Overfladisk fedt (i modsætning til anden reserve) akkumuleres i visse områder, som senere bliver til "problemområder", ikke bare sådan og ikke engang fra overspisning. Oftest er hypodynami og forbrug af mad i relativt store portioner i uhensigtsmæssige timer skyld. For eksempel arbejder du fra kl. 10 til kl. 18 på et kontor, der ligger en times kørsel fra dit hjem. Og dit arbejde er mest stillesiddende, forbundet med dokumentflow eller telefonopkald. Nej, nogle gange står du selvfølgelig op og endda skynder dig et eller andet sted, fordi en nødsituation eller andet besvær. Arbejdende piger har helt sikkert stødt på dette mere end en gang. Som et resultat spiser du morgenmad derhjemme omkring halv syv, du vil ikke spise, måske begrænser du dig til en kop kaffe. Derefter "drikker te" (det kan være andre drikkevarer) og fyld aktivt kalorierne brugt om morgenen. Naturligvis er ledsagelsen af ​​dette ritual i de fleste tilfælde cookies, vafler, chokolade. Kroppen får dobbelt (eller endda tredobbelt) servering af hurtige kulhydrater, men modtager hverken fiber eller B-vitaminer, blandt andre involveret i nedbrydningen af ​​fedt. Kulhydrater absorberes meget hurtigt i blodbanen (det er ikke kun, at de er hurtige), du ser ud til at være fuld og springer frokost over. Det næste måltid er ved ankomsten hjem. Under hensyntagen til "chatten med en ven", trafikpropper, selve vejen, omkring halv syv - otte. Hvad der er til middag? I bedste fald vil du varme det kogte op på forhånd, i værste fald købe et kulinarisk halvfabrikat undervejs. Du er stadig overrasket over, at fedt ophobes i problemområder … Nå, overvej din livsstil - "ørerne" på hofterne halveres. Forbind gang og sport - de forsvinder.

Trin 2

Forstå, at dine "ører" ikke kun er overvægt, som du med tilstrækkelig indsats kan gå på diæt for at reducere, men det akkumulerede overfladefedt, fast forankret i lårene. For at overvinde det skal du … kæmpe. Næsten alle typer aerob træning er perfekte til rollen som et arsenal - det vil sige bevægelser, der opstår med en aktiv adgang til ilt. Og husk at ilt er et must. Du kan give dit bedste på simulatorerne, men i den vanskelige opgave at reducere lårets "ører" opnås meget større effekt ved at svømme, løbe eller i det mindste gå hurtigt. For at svømme har du brug for et vandmiljø og vejr. At køre - beslutsomhed og selskab. Men du kan gå under alle forhold og omstændigheder. For usportslige piger, der aldrig har fyldt nogen sportsøvelser, er det sandsynligvis ikke engang værd at starte med at løbe. Især i gymnastiksalen vælger du en seriøs hældningsvinkel på løbebåndsbæltet - dette er synden hos langt de fleste begyndere, der er sikre på, at de på denne måde får en hurtigere effekt. Nej, du skal gå ned ad gaden, gangtempoet skal være meget højt, for eksempel som om du var meget sent på et meget vigtigt møde for dig. Det vigtigste kriterium for, at du går korrekt, er din puls. Det er kun muligt at fjerne fedt fra taljen og fra lårene og fra "ørerne" på hofterne, hvis du går "i zonen med høj puls."I dette tilfælde skal hjertefrekvensen være mindst 110-120 slag i minuttet. Ingen forventer, at du vil have et tonometer med dig (selvom professionelle atleter gør netop det, har de altid enten et tonometer iført håndleddet eller et specielt “smart” ur). Det er nok til at kontrollere vejrtrækningen. Hvis du oversætter den krævede frekvens til dette plan, skal den være på randen af ​​"lige ved at begynde at kvæle."

Trin 3

For at bekæmpe "ørerne" skal du sørge for at inkludere daglige øvelser. Lad os kalde dem "øvelser", selvom det ikke betyder noget, når du laver dem. Det vigtigste er at systematisk med den rette intensitet uden at reducere det anbefalede antal tilgange. Her er nogle eksempler. Liggende (ikke halvt siddende) på din side, løft dit overben let og før tåen mod hovedet, så benet ideelt ligger vinkelret på kroppen. Tag til startposition, sænk. Gentag 15 gange, mens du prøver at regulere vejrtrækningen i henhold til typen "hæve - inhalere, nedre - udånde". Åndedræt er vigtig. Forsøm ikke denne anbefaling. Rul over og gentag bevægelsen med det andet ben. Den anden øvelse, der er ekstremt effektiv til at bekæmpe "ørerne" på hofterne, er squat. Desværre blev vi både i børnehaverne og i skolerne lært at squat forkert. Det er umuligt at rive hælene af, du kan kun bøje ryggen, som om du tager hofter og bagdel så langt tilbage som muligt. For bedre at forstå problemet - forestil dig, at du vil sidde på en lav stol og gentage de handlinger, du ville have udført i dette tilfælde. Det kan meget vel være, at du i første omgang ikke vil få succes - det er okay. Placer en rigtig stol foran dig, og hold fast i ryggen. Efter en uges tid skal du kunne mestre ordentlige squats uden hjælp. Gentag denne øvelse under din træning med det formål at bekæmpe "ørerne" skal være mindst 30 gange (3 sæt med 10 kneb hver). Overholdelse af de regler, der er beskrevet ovenfor - Hvis du reviderer dine måltider og undgår hurtige kulhydrater, hver dag går udenfor og træner, begynder dine "ører" på dine lår at smelte, og resultatet vil blive synligt om et par uger.

Populær af emne.