Hvordan Man Taber Sig I Hofterne, Hvis Figuren Er "pære"

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig I Hofterne, Hvis Figuren Er "pære"
Hvordan Man Taber Sig I Hofterne, Hvis Figuren Er "pære"

Video: Hvordan Man Taber Sig I Hofterne, Hvis Figuren Er "pære"

Video: Hvordan Man Taber Sig I Hofterne, Hvis Figuren Er
Video: PEAR SHAPE lose thigh fat, hip fat, get rid of cellulite & underbutt wrinkles,beginner knee friendly 2024, April
Anonim

Det er ikke ualmindeligt at finde kvinder, der har en slank overkrop, en smuk talje, en flad mave, men store hofter og tunge bagdel.

Denne type figur kaldes "pære", og dens ejere har fedtaflejringer i underkroppen. For at give figuren de rigtige proportioner er diæt alene ikke nok; et sæt specielle øvelser hjælper her. Og nu om alt i orden.

Korrekt ernæring

Korrekt ernæring er nøglen til harmoni. Alle blitzdieter, der kun ødelægger helbredet og øger procentdelen af fedtvæv, er kategorisk kontraindiceret for kvinder af typen "pære". Gør menuen varieret, inkluder en stor mængde grøntsager og frugter, glem ikke proteiner - dette er magert kød, fisk, fisk og skaldyr, æg, mejeriprodukter. Vær ikke bange for kulhydrater, det vigtigste er, at de skal være komplekse. Disse produkter inkluderer fuldkornsbrød, korn, fuldkornspasta og klid. Omvendt, skære ned på slik og bagværk. Mængden af fedt kan reduceres i begyndelsen til 30 g om dagen uden sundhedsskade og derefter gradvist øges til 60 g.

Lymfedrænningsmassage

En meget effektiv procedure, der forbedrer lymfestrømmen og derved lindrer bindevæv fra væskeretention. Som et resultat forlader mængder problemområderne. Proceduren skal udføres som et kursus. Kontraindikationer - problemer med vener og tæt placerede blodkar.

Billede
Billede

Fysiske øvelser

Du kan ikke undvære dem. Gennemførelig fysisk aktivitet vil ikke kun rette op på tallet, men også give styrke. Jogging og cykling er gode valg. For at reducere kroppens volumen visse steder er du dog nødt til at udføre specielle øvelser - de er enkle, men ret effektive. Udfør hver øvelse i 3 sæt. Tag en kort pause (ca. et minut) mellem hver tilgang.

Øvelser til figuren "pære"

  1. Til lår og glutes. Stå lige op, tag håndvægte i hver hånd. Spring ud og fordel jævnt din vægt. Gentag 30 gange for hvert ben.
  2. Til lår og glutes. Stå lige op. Tag en let håndvægt i hver hånd. Begynd at squat til positionen "sidder på en stol". Kroppen er vippet fremad, ryggen er lige. Gå tilbage til startpositionen, men ret ikke dine ben til enden, hold dem spændte. Denne øvelse kan udføres uden håndvægte. Gentag 30 gange.
  3. Til lår og glutes. Placer dine fødder bredere end dine skuldre. Tag en 5-6 kg håndvægt med begge hænder. Sæt dig ned i en ret vinkel ved knæene, vend tilbage til startpositionen. Ret ikke dine ben helt ud; spænding skal forblive i dem. Gentag 30 gange.
  4. For pressen. Lig på gulvet eller på en skråbænk. Bøj dine ben vinkelret. Placer dine hænder bag kanten af en bænk eller seng (hvis du gør det på gulvet). Sænk dine bøjede ben i en 45 graders vinkel, vend tilbage til startpositionen. Gentag "hele vejen."
  5. For pressen. Læg på gulvet. Løft dine 60-graders bøjede ben. Placer en fitball under dine knæ, og tryk den ned med dine skinneben og bagdel. Gør overkroppen knasende. Lenden forbliver flad på gulvet. Prøv ikke at tabe fitball. Gentag "hele vejen."

Anbefalede: