Sådan Fjernes Overskud I Hofterne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Overskud I Hofterne
Sådan Fjernes Overskud I Hofterne

Video: Sådan Fjernes Overskud I Hofterne

Video: Sådan Fjernes Overskud I Hofterne
Video: FJERN HOFTESMERTER MED SIMPLE ØVELSER 2024, April
Anonim

For kvinder er hofterne et af problemområderne. Her deponeres subkutant fedt, og lårene mister deres fasthed og nåde. For at løse dette problem er det ikke nok at skære din diæt til et æble om dagen. For at få dine hofter tilbage i god form er det værd at rydde op i kosten, øge mængden af fysisk aktivitet, ty til massage eller kropsindpakning. Men der er flere øvelser, der hjælper dig med at stramme dine hofter lige derhjemme.

Konstant træning hjælper med at fjerne overskydende lår
Konstant træning hjælper med at fjerne overskydende lår

Instruktioner

Trin 1

Den første øvelse kaldes et side-lunge. Stå lige op med dine ben meget bredere end skulderbredde fra hinanden. Saml derefter vægtene op. Lad den ene hånd hænge frit foran kroppen og den anden bagpå. Forsøger at rette dit venstre ben helt ud, bøj langsomt dit højre knæ og sænk dig selv, indtil dit højre lår næsten er parallelt med gulvet. Stig derefter langsomt op og gentag øvelsen, men med venstre ben.

Trin 2

Den næste er en halv squat med kroppen vippet tilbage. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Tag fat i en fast støtte med den ene hånd og hæv dig på tæerne. På samme tid, vip langsomt din torso tilbage, bøj dine knæ og slip din torso ned. Når du kommer ned, skal du skubbe dine knæ fremad. Sænk dig selv, indtil din torso næsten er parallel med gulvet. Ret dig derefter op og stå op til startpositionen.

Trin 3

En anden øvelse, hvor du skiftevis skal løfte dine ben ved at sidde. Tag en siddestilling, læn dig 30 grader tilbage, brug dine hænder til støtte. Bøj dit venstre knæ, så din fod hviler på gulvet. Løft dit højre ben op så højt som muligt. Stram nu dine lårmuskler. Derefter kan du vende tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen med dit venstre ben.

Trin 4

En anden øvelse for at fjerne overskud i hofterne. Det består i at træne de indre muskler i låret, mens du ligger ned. Lig komfortabelt på din højre side. Placer dit venstre ben strengt over højre, og bøj det derefter i knæet i en vinkel på 90 grader. Placer din venstre fod godt på gulvet uden at bøje din højre fod, hæv den langsomt så højt som muligt. Stram dine indre lårmuskler og vend tilbage til startpositionen. Efter gentagelse af øvelsen flere gange skal du rulle rundt og udføre øvelsen med det andet ben.

Trin 5

Den sidste øvelse vil være at bringe dine ben lige i siddende stilling. Sid på gulvet, vip din torso lidt tilbage, hviler derefter dine hænder på gulvet. Bøj dit venstre ben og hvil din fod fast på gulvet. Flyt dit højre ben til højre så langt du kan. Uden at bøje dit højre ben skal du løfte det og bringe det tættere på dit venstre knæ. Stram dine indre lårmuskler og vend langsomt tilbage til startposition. Efter at have udført øvelsen flere gange, start det samme med det andet ben.

Anbefalede: