Løbebånd: Valg Af Funktioner

Indholdsfortegnelse:

Løbebånd: Valg Af Funktioner
Løbebånd: Valg Af Funktioner

Video: Løbebånd: Valg Af Funktioner

Video: Løbebånd: Valg Af Funktioner
Video: Gode råd til løb på løbebånd - guide 2024, Kan
Anonim

Løbebånd er ideelle til dem, der ønsker at tabe sig eller opretholde en god figur, fordi du kan træne på sådanne simulatorer derhjemme, mens du ser programmer eller tv-shows eller lytter til musik. Bekvemmeligheden ved et sådant produkt afhænger dog af, om du kan vælge det rigtige.

Løbebånd: valg af funktioner
Løbebånd: valg af funktioner

Typer af løbebånd

Alle løbebånd er opdelt i to typer - mekanisk og elektrisk. Hvis du beslutter dig for at købe en sådan simulator, skal du først og fremmest vælge mellem disse to muligheder. Elektriske spor er forbundet til netværket og fungerer automatisk, mens brugeren skal starte de mekaniske uafhængigt. Som regel er enheder af den første type dyrere.

For at flytte bæltet på en mekanisk løbebånd er du nødt til at gøre en indsats, og jo hurtigere du vil gå eller løbe, jo mere styrke kræves. Desuden, hvis øvelsen skal stoppes, kan du stoppe når som helst. Den mekaniske løbebånd er i princippet tættere på normal kørsel. Det har imidlertid også ulemper. Først og fremmest er dette manglen på tilstande: du bliver selvstændigt nødt til at vælge, om du vil bevæge dig langsommere eller hurtigere. Selvdisciplin og hård selvkontrol er uundværlig her. Det menes også, at mekaniske stier er støjende. For at undgå dette er det tilstrækkeligt at købe en enhed med magnetisk bremsning - den udsender færre lyde under drift og giver samtidig en glattere bevægelse af båndet.

Elektriske løbebånd er bedst egnet til dem, der leder efter en personlig træner. De giver dig mulighed for at vælge forskellige løbstilstande, måle din puls, tilbagelagte afstand og endda antallet af forbrændte kalorier under træningen. En sådan anordning kan, hvis det ønskes, let tilpasses. Desuden, hvis du har brug for at tabe dig inden for en bestemt periode, kan du indtaste dine data, og computeren opretter et individuelt træningsprogram til dig. Dette er utvivlsomt praktisk, men du skal betale for bekvemmeligheden, så elektriske stier af høj kvalitet er dyre. Derudover skal du ikke glemme det konstante forbrug af elektricitet.

Subtiliteterne ved valg af løbebånd

Vær særlig opmærksom på dimensionerne på båndet. Bredden kan variere fra 35 til 55 cm, og længden - fra 1 til 1,5 m. Valget af den rigtige mulighed afhænger direkte af din højde og bygning. Jo smallere og kortere båndet er, desto større er risikoen for at falde. Imidlertid betyder en stor strimmel på elektriske spor også øget energiforbrug.

Forresten er det ønskeligt, at båndet er flerlags og blødt - dette hjælper med at reducere belastningen på leddene, når de kører. Det er også godt, hvis det kan vendes, når den ene side er slidt.

Anbefalede: