Hvem Er Fodboldchefer

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Fodboldchefer
Hvem Er Fodboldchefer

Video: Hvem Er Fodboldchefer

Video: Hvem Er Fodboldchefer
Video: Hvad sker der for fodbold? 2024, Kan
Anonim

Fodboldchef er et meget rentabelt, populært og prestigefyldt erhverv. Hans ansvar inkluderer at løse alle spørgsmål i forbindelse med gennemførelse af konkurrencer og deltagelse af atleter i dem.

Hvem er fodboldchefer
Hvem er fodboldchefer

Instruktioner

Trin 1

Fodboldchefens erhverv blev født i en fjern fortid, da fodbold blev en massesport. Derefter dukkede professionelle fodboldhold såvel som behovet for at befri fodboldspillere fra at kommunikere med klubber og foreninger for at løse tekniske problemer for dem. Takket være dette fokuserede spillerne udelukkende på træning og forberedelse til kampe.

Trin 2

Over tid begyndte ledere at træffe beslutninger om holdets deltagelse i visse konkurrencer, søgning efter sponsorer, køb af udstyr fra en eller anden producent, om reklamekontrakter, om offentlige optrædener og interviews i aviser og tv. Der er opstået en arbejdsdeling: trænere træner, atleter forbereder sig på kampe, og alle andre spørgsmål afgøres af lederen.

Trin 3

I det 20. århundrede var ledere trænere og atleter, der sluttede deres fodboldkarriere. Det var de, som ingen andre, der kendte hele fodboldens indre side og var i stand til at løse problemer under hensyntagen til fodboldspillernes interesser. I USSR blev rollen som ledere ofte overtaget af tidligere kuratorer for de centrale klubber CSKA eller Spartak, som havde akkumuleret et væld af personlig erfaring inden for deres felt. De kombinerede ofte coaching med organisationsledelse, selvom deres jobbeskrivelser ikke indeholdt dette.

Trin 4

I 80'erne, for at blive en succesrig leder i sportsfodboldens verden, begyndte at kræve seriøs faglig viden, derfor begyndte fagfolk at blive uddannet i seriøse uddannelsesinstitutioner. Stillingen som fodboldmanager er blevet teorien og praksis for at styre en fodboldorganisation under markedsforhold.

Trin 5

I dag har professionel og til dels amatørfodbold nået et niveau, hvor selv et super succesfuldt hold ikke kan vinde alene. Mange mennesker arbejder for at vinde holdet, og deres arbejde går ofte ubemærket hen. Det er de mennesker, ledere er, det er dem, der fører alt personale, der fører holdet til sejr.

Trin 6

Typisk er ledere i en organisation opdelt i topledere og administrerende ledere. Topledere er ledere for olympiske komiteer, direktører for sportskomplekser, præsidenter for fodboldhold, ligaer og forbund. Ledere er afdelinger, afdelinger, afdelinger. Under dem er forskellige servicepersonale - undervisere, psykologer, medicinske arbejdere.

Trin 7

Hovedfunktionerne for ledere i moderne fodboldhold er ledelse af den olympiske bevægelse på alle niveauer, ledelse af sportsbegivenheder på alle niveauer, ledelse af fodboldforretningsprojekter, kommercielle turneringer, massekonkurrencer, fodboldfestivaler. Ledere repræsenterer også atleternes interesser i forberedelsen og underskrivelsen af forskellige former for kontrakter: professionel, sponsorering, reklame.

Anbefalede: