Hvem Er Victoria Komova

Hvem Er Victoria Komova
Hvem Er Victoria Komova

Video: Hvem Er Victoria Komova

Video: Hvem Er Victoria Komova
Video: Aliya Mustafina and Viktoria Komova 2023, Juni
Anonim

Komova Viktoria Aleksandrovna, i en alder af sytten, er en ret succesrig russisk gymnast og har status som æret mester i sportsgrene i Rusland. Victoria vandt en sølvmedalje ved OL i London. Denne skrøbelige pige formåede at få et stort antal titler.

Hvem er Victoria Komova
Hvem er Victoria Komova

Victoria Komova blev født den 30. januar 1995 i en gymnastikfamilie. Victorias mor (Vera Kolesnikova) er en æret mester i sport i kunstnerisk gymnastik, hendes far (Alexander Komov) er en mester i sport inden for kunstnerisk gymnastik. Det var min mor, der begyndte at give de første lektioner til den fem år gamle Vika. Da pigen var syv år gammel, førte Vera Kolesnikova hende til en succesrig coacheduet, Olga Bulgakova og Gennady Elfimov.

I 2008, ved de internationale konkurrencer i Saint-Jose, blev Vic den tredje i allround og mistede de to første placeringer til Samantha Shapiro og Rebecca Bross. Men ved Mikhail Voronin Cup havde denne unge atlet ingen lige i gulvetræning, allround og hvælving. Ved verdensmesterskabet mellem juniorer, der blev afholdt i Japan, lykkedes det Victoria at vinde fem medaljer på én gang: tre guld (parallelle stænger, all-around, log), et sølv til et spring og en bronze til træning på gulvet.

I 2009 fandt den europæiske ungdoms-olympiske festival sted i Finland. Denne gang blev Vika kun uden medalje i gulvøvelser, hvor hun tog sjettepladsen. Men hun scorede tre guld på én gang for allround, holdmesterskab og ujævne søjler, sølv til øvelser på stammerne og bronze til hvælvingen.

Allerede i 2010 gik Victoria i henhold til sin alder til det russiske mesterskab og var i status som favorit blandt kvinder. I den første øvelse tog Vika Komova sølv, men på bjælken og de ujævne stænger havde hun ingen lige. Generelt kan denne unge gymnests succeser være anført i lang tid, og hun fortjente alt dette med sit eget arbejde og et stort ønske om at blive leder.

Victoria viste et godt resultat ved de olympiske lege i London og regnede med en guldmedalje i det hele taget. Imidlertid blev hun svigtet af sin egen præstation i hvælvingen. Ifølge resultaterne af forestillinger på apparater (hvælving, gulvøvelse, bjælke og parallelle stænger) modtog Komova resultatet af 61, 973 point fra dommerne og tabte kun til den amerikanske Gabrielle Douglas. I finalen mistede Vika sin balance to gange og tog den allerførste - ottende plads. Den unge gymnast, der ikke kunne vinde guld, indrømmede at hun ikke var helt sikker på at fortsætte sin karriere.

Populær af emne.