Hvordan Fodboldspillere Lever Og Træner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Fodboldspillere Lever Og Træner
Hvordan Fodboldspillere Lever Og Træner
Anonim

Fans er vant til kun at evaluere professionelle fodboldspillere efter deres kampe, mål scoret eller indkasseret. Livet for spillerne uden for stadionet kendes ofte udelukkende fra medierne og forbliver ude af syne. Dette gælder især træningsprocessen, forberedelse til individuelle spil og turneringer generelt.

Fodboldspillere arbejder med bolden ikke kun under spil, men også i træning
Fodboldspillere arbejder med bolden ikke kun under spil, men også i træning

Der er en kontrakt

Den professionelle spillers alder er ikke særlig lang. En sjælden mester i læderkuglen er efterspurgt over 35 år. Derfor bestræber de fleste spillere sig på at sikre deres fremtid på forhånd og forsøger at indgå en god kontrakt med en stærk klub. De får hjælp i dette af autoriserede agenter, der er i stand til at løse fodboldspillers sportslige og daglige problemer for at forhandle med klubber.

Nu i Rusland er der mange lovligt registrerede og velhavende klubber, der indgår fuldgyldige kontrakter med spillere i en eller flere sæsoner. De garanterer atleter ikke kun godt betalte job, men skaber også betingelser for et behageligt liv uden for og efter sport.

Grundlag

Når man spiller for en professionel klub, bor spillerne som sagt i to huse. En af dem er deres lejlighed. Det andet, hvor de i løbet af sæsonen besøger og overnatter i det mindste ikke mindre ofte, er holdets base og hoteller, når de rejser til andre byer og lande. På klubben baseres spillere normalt enten under lange træningslejre, hvoraf de fleste stadig holdes i udlandet, eller på tærsklen til sæsonens officielle kampe.

Et moderne træningsgrundlag for et fodboldhold af mestere er et stort sports- og boligkompleks, der som regel ligger uden for byen. Det består af et komfortabelt hotel til spillere, trænere og personale med enkelt- og dobbeltværelser, et rummeligt rum til teoretiske studier og videovisning af spil, møder, en spisestue, et medicinsk og rehabiliteringscenter, et fitnesscenter og nogle gange en pool.

Flere standard og ikke-standard fodboldbaner med forskellige overflader - naturlige fra en græsblanding og kunstige fra syntetiske fibre - er blevet lagt på basen samt et mini-fodbold-motionscenter eller arena. En forudsætning er tilgængeligheden af ​​parkering til klubbusser og biler.

Hoteller

Når de kommer til spil i andre byer, bosætter spillerne sig på hoteller svarende til holdets status og klubbenes økonomiske situation. Hotellet er valgt og booket på forhånd af holdadministratoren med fokus ikke kun på priser, men også på komfort, god mad i restauranten, nærhed til stadion, sikkerhed. I nødstilfælde kan repræsentanter for hjemmeklubben komme til undsætning.

Fly er en anden slags "ophold" for professionelle atleter. I løbet af sæsonen flyver de nogle gange på dem fra Kaliningrad til Vladivostok og tilbringer mange timer i saloner. Til rejser med fly bruges både almindelige og charterforinger. Andre transportmidler - busser og tog - er kun mulige, når der afholdes kampe i deres egen by (for eksempel i Moskva, hvor der er fem Premier League-hold på én gang) eller i nærheden.

Træning

Antallet og varigheden af ​​den praktiske og teoretiske træning af fodboldspillere, deres besøg i sporten og gymnastiksalen afhænger hovedsageligt af planen, som holdets træner udarbejder. Og også om hvilken slags turnering holdet forbereder sig på, om dets timing og betydning. For dem, der er skadet eller kommer sig efter skader og sygdomme, er der individuelle træningsplaner aftalt med holdlægen.

De fleste af lektionerne finder sted en eller to gange om dagen på klubbens stadion eller ved basen.I tilfælde af at rejse til andre byer er holdet engageret i det stadion, hvor spillet finder sted en dag før kampstart. Af gyldige grunde, for eksempel i dårligt vejr, kan træningen udsættes til reservefeltet eller helt annulleres. Varigheden bestemmes af hovedtræneren og er normalt halvanden time.

Reklame

Moderne professionel fodbold ligner lidt showbusiness, i det mindste fordi det er i øjnene for millioner af mennesker og ikke kun ivrige fans. Desværre skyldes den største interesse, om end til tider usund, desværre rapporter om fodboldstjerneres personlige liv, hobbyer, koner, hændelser og endda skandaler med deres deltagelse, om gigantiske tal i kontrakter og kampe med holdkammerater.

Populær af emne.