Hvor Meget Får Fodboldspillere

Indholdsfortegnelse:

Hvor Meget Får Fodboldspillere
Hvor Meget Får Fodboldspillere

Video: Hvor Meget Får Fodboldspillere

Video: Hvor Meget Får Fodboldspillere
Video: NEYMAR DIT TUDEFJÆS!?!?!? 2024, April
Anonim

Fodboldspillernes løn er et af de mest diskuterede emner i sportens verden. Men er alt lige så vidunderligt i en fodboldspillers karriere som medierne udsender om det? Fangsten er, at der er en reel kløft mellem lønningerne til verdens topspillere, hvoraf der ikke er så mange, og de mellemniveauer, hvor der er flertal.

Hvor meget får fodboldspillere
Hvor meget får fodboldspillere

Instruktioner

Trin 1

Realiteterne i den russiske Premier League er sådan, at det simpelthen ikke er rentabelt for lokale fodboldspillere at forlade Rusland: lønningerne i Europa er lavere, og der er behov for mere arbejde, og konkurrencen om en plads i holdet er meget højere. Spillere fra de øverste klubber i Rusland kan tjene op til fem millioner euro om året, og endda erstatningsspillere på ikke særlig højt niveau modtager omkring en million euro.

Trin 2

For de middelbønder og udenforstående i den øverste russiske liga er situationen noget anderledes. De har ikke den økonomiske mulighed for at betale høje lønninger til fodboldspillere, som normalt beløber sig til et hundrede til to hundrede tusind euro om året, og derudover er der ofte forsinkelser i udbetalingen af lønninger og bonusser.

Trin 3

Fodbold National League, der er lavere i klassen end Premier League, kan ikke desto mere ikke prale af høje lønninger til sine spillere, for ikke kun er der ingen stjerner her, men procentdelen af spillere, der kunne få fodfæste i den øverste division er ekstremt lille. Spillere i denne liga modtager ikke mere end tre hundrede tusind rubler om måneden hver måned, medregnet bonusser.

Trin 4

Lønnen til spillerne i anden division overstiger overhovedet ikke tredive tusind rubler, og ofte er den endnu mindre. Der er mange amatører blandt spillerne i de regionale ligaer, og de tjener ofte ekstra penge et andet sted i håb om, at deres talent bliver lagt mærke til, og de kan stole på en seriøs professionel kontrakt.

Trin 5

I Europa er situationen ret ens, bortset fra at almindelige spillere tjener mindre. Hvad angår verdens bedste fodboldspillere, er deres indtjening virkelig usædvanlig høj, og de består ikke kun af lønninger og bonusser, men også overskuddet fra reklamekontrakter, som kan være ret imponerende.

Trin 6

Den bedst betalte fodboldspiller i verden er Real Madrid-spiller Cristiano Ronaldo. Hans indtægt for 2013 udgjorde ifølge Forbes magazine mere end 70 millioner dollars, hvoraf 24 kom fra reklamekontrakter.

Trin 7

Lionel Messi, der blev anerkendt som den bedste spiller i Europa i fire år i træk, bremsede ikke desto mindre og mistede håndfladen til Ronaldo både i sportslige præstationer og økonomisk. Lionel tjente otte millioner mindre i 2013 end sin evige rival, men forlængede sin kontrakt med Barcelona indtil 2018, hvilket øgede hans løn fra tretten til tyve millioner euro om året, hvilket gør det muligt for ham i fremtiden at konkurrere med Ronaldo ikke kun om fodboldbanen, men også på siderne af Forbes.

Anbefalede: