Hvor Meget At Gå For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvor Meget At Gå For At Tabe Sig
Hvor Meget At Gå For At Tabe Sig

Video: Hvor Meget At Gå For At Tabe Sig

Video: Hvor Meget At Gå For At Tabe Sig
Video: Hurtigt vægttab 2024, Kan
Anonim

For vægttab er alle midler gode! Især hvis de er nyttige for kroppen, behøver du ikke kræve meget indsats og udstyr. Derfor kan regelmæssig gang blive uundværlig i kampen mod overvægt.

Hvor meget at gå for at tabe sig
Hvor meget at gå for at tabe sig

Det er bevist, at tre til fire tusind trin om dagen kan hjælpe med at holde vægten på det ønskede niveau, men otte eller ti tusinde daglige trin bidrager til tidligt vægttab. Det vigtigste her er at forstå, at energiforbruget altid skal være højere end forbruget.

Hvor lang tid har du brug for at gå?

Fyrre til femogfyrre minutters gang hver dag hjælper med at forbrænde kalorier fra mad. Hvis du fortsætter med at gå længere, begynder de fedtaflejringer, der er blevet akkumuleret af kroppen over tid, at brænde. Korrekt ernæring vil i væsentlig grad fremskynde processen med at tabe sig, selvom du kun ty til at gå fra alle fysiske aktiviteter.

Ideelt set bør du øge din gåtid med et par minutter hver dag. To eller tre uger - og du vil opdage, at gå er blevet en integreret del af dit liv. Stop ikke, og du vil tabe sig ret hurtigt.

Hvis det er muligt, gå til arbejde. Nå, hvis tiden tillader det, gå en tur om aftenen, i det mindste lidt. Dette vil forresten forbedre din søvnkvalitet, hvilket også indirekte vil hjælpe med at bekæmpe overvægt.

For at få maksimal effekt skal du ikke starte din tur i et hurtigt tempo. Til at begynde med skal du bare gå, nyde atmosfæren og den friske luft, så kan du øge tempoet i gåturen og i slutningen af stien sænke den igen, så kroppen kan vende tilbage til normal.

Du bør nyde at gå. Det er ikke nødvendigt at gå en tur med hensyn til hårdt arbejde, dette reducerer i høj grad effekten af begivenheden. Bare nyd turen, udmatt ikke kroppen. Tag forskellige ruter, prøv at sprede dine gåture. Vælg kuperet terræn til dine gåture, medmindre du har mange ekstra pund. Tag daglige fotos, mens du går. Du kan prale af dem på sociale netværk. Plus, det er en fantastisk måde at holde styr på din personlige succes.

Find en ligesindet person, fælles gåture er mere behagelige og lettere. Og effekten af dem er lige så fantastisk.

Giv dig selv en tankegang om at gå vil forbrænde dine fedtaflejringer. Forestil dig det i dit hoved. Praksis som denne har vist sig at gøre enhver øvelse mere effektiv.

Prøv ikke at slappe af, en lige ryg under lange gåture vil sikre, at din ryg er fri for smerter.

Styr rytmen i din gangart, du behøver ikke at køre selv. Samtale mens du går kan fungere som en kontrol. Selvom du går alene, så prøv at sige et par lange sætninger, mens du går. Åndedrætsbesvær antyder, at du i det mindste er nødt til at bremse lidt.

Hvor mange trin er to kilometer?

Køb en skridttæller for at hjælpe dig med at gå mere effektivt. Du kan placere det tilsvarende program på din tablet eller telefon. Overvåg aflæsningerne af enheden eller programmet hver dag. Dette er en meget interessant praksis, der fremmer selvkontrol. Nogle "avancerede" skridttællere kan beregne antallet af forbrændte kalorier. Dette er meget nyttigt, hvis du holder styr på dit samlede kalorieindtag. Derudover kan du i fremtiden, hvis du glemmer skridttælleren derhjemme, groft beregne på kortet, hvor mange trin du har taget.

Anbefalede: