Hvor Meget Kan Du Tabe Dig, Hvis Du Løber

Indholdsfortegnelse:

Hvor Meget Kan Du Tabe Dig, Hvis Du Løber
Hvor Meget Kan Du Tabe Dig, Hvis Du Løber

Video: Hvor Meget Kan Du Tabe Dig, Hvis Du Løber

Video: Hvor Meget Kan Du Tabe Dig, Hvis Du Løber
Video: Hvad hvis du løber tør for penge? Kan du få jobbet igen? (ulemperne ved FIRE) ft. @Neminvestering.DK 2024, April
Anonim

Morgen- og aftenjogging har længe været en populær sport i USA og Europa. Og i Rusland bruges løb ofte som en moderigtig, ekstremt effektiv og helt gratis måde at slippe af med overvægt og komme i god form.

Hvor meget kan du tabe dig, hvis du løber
Hvor meget kan du tabe dig, hvis du løber

Hvad påvirker fedtforbrændingsgraden

I processen med at tabe sig afhænger meget af varigheden og regelmæssigheden af dine løbeture. Det accepteres generelt, at du skal træne mindst 3-5 gange om ugen i 30-40 minutter. Og efter et stykke tid, når kroppen begynder let at udholde sådanne belastninger, kan tiden øges til 50-60 minutter. Men mange involverer sig i morgenture og nyder dem, vindkilometer hver dag. Og i weekenden prøver de sig på maratonafstand.

Måden at spise er også vigtig. De, der spiser mange kalorier i løbet af dagen og forbrænder meget mindre, mens de løber, kan ikke vente på en slank figur. Derfor, hvis du begynder at løbe for at tabe dig, skal du helt sikkert overholde principperne for en sund kost.

Gorge ikke på tre lige efter et løb. Prøv at vente 30-40 minutter på, at kroppen roer sig ned og vender tilbage til normal. Spis derefter frugt eller grøntsager, kefir eller mælkesyreprodukter, havregryn eller müsli.

Og alligevel har løb etableret sig som et af de bedste midler i kampen for en slank figur, så mange kan slippe af med snesevis af kilo. Forvent ikke nogen effekt fra et løb! Du bør ikke engang vente på resultater 2 uger efter kørsel. Som regel de første 3-4 uger efter starten af regelmæssig fysisk træning tilpasser kroppen sig kun til de nye livsbetingelser. Så det første tabte kilogram kan ses ved udgangen af den første måned. Og så - hvis du ikke holder op med at køre.

Kører hemmeligheder

Fra den anden måned kan du stole på meget gode resultater - op til 5-6 kg pr. Måned. Og i kombination med en korrekt valgt diæt - op til 10 kg om måneden. Og for at processen kan gå mere effektivt, skal du bruge små tricks. Kør først om morgenen. Dette hjælper dig med at få tone og godt humør hele dagen. Men hvis morgenjogging ikke virker for dig, skal du gøre det om aftenen. At tabe sig vil du alle sammen.

Træk vejret dybt, mens du løber, indånder gennem munden og udånder gennem næsen. Ifølge sportslæger bidrager dette til en mere effektiv bortskaffelse af subkutant fedt.

For det andet skal du tage en kop kaffe uden mælk og sukker inden du løber. Dette vil give dig styrke efter en nats søvn. Og kaffe i sig selv er en stor fedtforbrænder. For det tredje, prøv at løbe i en ragget rytme, med jævne mellemrum accelererende. Eller løb over ujævnt terræn, der har skråninger og opstigninger og flade områder. Et ujævnt tempo er altid bedre end et ensformigt tempo. Se hvor meget mere du kan tabe dig.

For dem, der er overvægtige, anbefales det, at du starter med en tur for at forberede dine muskler, hjerte og led til en fuld løb. Og kun når de fuldstændigt kan erstatte at gå ved at løbe i den ønskede tilstand, bør man forvente alvorlige resultater med at brænde ekstra pund.

Anbefalede: