Hvor Meget Koster Et Skateboard

Indholdsfortegnelse:

Hvor Meget Koster Et Skateboard
Hvor Meget Koster Et Skateboard

Video: Hvor Meget Koster Et Skateboard

Video: СКЕЙТБОРД КАКОГО РАЗМЕРА СЛЕДУЕТ КАТАТЬ? (7,75, 8,0, 8,25 и т. Д.) 2022, December
Anonim

Skateboarding er meget populært blandt børn og unge. For at lære at køre ordentligt har du ikke kun brug for at arbejde på dine færdigheder og fysiske kondition, men også at vælge det rigtige bord uden at prøve at spare penge på dets kvalitet.

Hvor meget koster et skateboard
Hvor meget koster et skateboard

Hvad bestemmer prisen på et skateboard

Prisen på tavlen kan variere i gennemsnit fra 500 rubler. op til 10.000 s. Først og fremmest afhænger det af kvaliteten af ​​de anvendte materialer og for det andet af producenten. I nogle tilfælde kan du spare på mærket, men det er en dårlig idé at købe et billigt bord og indse, at det vil være usikkert, upålideligt og kortvarigt.

Der er virksomheder, der specialiserer sig i at producere billige men kvalitetsskateboards til begyndere. Tjek oplysningerne hos sælgeren eller erfarne specialister for ikke at træffe det forkerte valg.

Jo højere kvaliteten på selve tavlen er, desto dyrere koster det, men også jo mere pålideligt viser det sig at være. Affjedring og hjul påvirker også produktets omkostninger. Elementer af dårlig kvalitet kaster balance og giver ikke godt greb, så de gør skateboardet usikkert.

En anden detalje, der bestemmer prisen på et skateboard, er lejerne. Billige lejer slides hurtigt og ender med at skulle skifte tavle blot et par uger efter købet. Dyre dele varer meget længere, men hvis du planlægger at udføre komplekse tricks, skal du være forberedt på, at de fejler på forhånd.

Hvor meget koster skateboards for begyndere og professionelle

De billigste skateboards til børn koster i gennemsnit ca. 500-1000 rubler. Modeller til teenagere har en højere pris - ca. 1000-1500 rubler. Det skal huskes, at vi taler om produkter til begyndere, som efter et stykke tid skal ændres til en mere "avanceret" model.

Se efter kampagner, rabatter og salg for at købe et kvalitetsskateboard billigt. Glem ikke at sammenligne priser i forskellige butikker.

Mid-range skateboards, der er i stand til at udvikle en relativt høj hastighed og præget af godt greb, koster i gennemsnit ca. 3000-5000 rubler. De er velegnede til mange tricks, så de bruges ofte af amatører, der allerede har lært at ride godt, men endnu ikke er klar til at gå videre til professionelle modeller. Prisen på sådanne produkter afhænger også af mærke og design.

Endelig når prisen på skateboards lavet af materialer af høj kvalitet og med fremragende egenskaber 7000-10000 rubler. Disse modeller er til professionelle. Butikkerne tilbyder også dyrere produkter fra verdensberømte mærker. De foretrækkes af folk, der ofte kører og udfører komplekse tricks, hvilket betyder, at de har brug for virkelig pålideligt og behageligt udstyr.

Populær af emne.