Hvor Meget Koster Cristiano Ronaldo

Hvor Meget Koster Cristiano Ronaldo
Hvor Meget Koster Cristiano Ronaldo

Video: Hvor Meget Koster Cristiano Ronaldo

Video: Hvor Meget Koster Cristiano Ronaldo
Video: To Tears: Cristiano Ronaldo Saddest Moments 2024, Marts
Anonim

Tallene, der var i sommer i diskussionen om overførselsepos Cristiano Ronaldo, fremkaldte mange forskellige følelser. Dette er vrede og sympati for ledelsen af Madrid fodboldklub og misundelse af fodboldspilleren selv.

Hvor meget koster Cristiano Ronaldo
Hvor meget koster Cristiano Ronaldo

Ifølge forskellige informationskilder varierer omkostningerne ved overførslen fra $ 100 til $ 160 millioner. For mange virker selv den nederste bjælke i dette interval for høj. Disse penge ville være mere end nok for Real Madrid til at købe flere klubber i det spanske eksempel. Men hvis man ser på europæisk fodbold fra et økonomisk synspunkt, viser det sig, at kritikere og Real Madrid selv har tendens til at undervurdere topspillere som Cristiano Roland.

Efter at fodbold blev en showbusiness, blev spillerens købseffektivitet ikke længere målt i assists og mål alene. Fodbold er blevet et massespektakel, der gør opmærksom på specifikke helte. Den portugisiske Ronaldo er en af de mest genkendelige spillere i verden i dag. Derfor estimerer Real Madrid, som tilbyder 100 millioner dollars til det, ikke kun for det kreative hoved og de legende ben af en fodboldspiller, men også for en ny del af markedet, som, hvis det lykkes, vil være i stand til at dække det med det samme.

I de første fem år af eksistensen af udtrykket "galacticos" vandt "Real" intet, men mere end fordoblede sit overskud: fra 138 til 292 millioner euro om året. Det er ikke en kendsgerning, at hvis Real ikke havde udviklet og implementeret begrebet "galacticos", men tog mange titler i løbet af denne tid, ville væksten i dets indkomst have været lige så betydelig. Ifølge Daily Telegraphs beregninger vil Real Madrid og dets tekniske sponsor, i tilfælde af en overførsel til Ronaldo, modtage ca. $ 50 millioner fra salg af T-shirts alene.

Deloitte-økonomer, der årligt foretager en grundig revision af fodboldbranchen, hvis de kritiserer klubber for høje lønomkostninger, mener de mellemstore spillere. Efter deres mening vokser fodboldspillernes løn med samme hastighed som stjernernes løn - men "mellembønderne" har mindre indflydelse på markedets vækst. Topfodboldspillere modtager fortsat færre stjerner på trods af stigende lønninger fra Amerikas største sportsligaer, Formel 1 og golf. Dette betyder, at indtægterne og værdien af de førende spillere i verdensfodbold, som har etableret sig som den mest magtfulde sportsindustri, har plads til at vokse, og dette er uundgåeligt.

Anbefalede: