Hvor Meget Koster 2013-universitetsmedaljerne

Indholdsfortegnelse:

Hvor Meget Koster 2013-universitetsmedaljerne
Hvor Meget Koster 2013-universitetsmedaljerne

Video: Hvor Meget Koster 2013-universitetsmedaljerne

Video: Hvor Meget Koster 2013-universitetsmedaljerne
Video: День открытых дверей в Горном университете, 23.11.2013 2024, Marts
Anonim

Den højeste hændelse, der skete ved Universiaden i Kazan, var forbundet med medaljer. To atleter på én gang - russisk mester Azamat Laipanov og bronzemedalje fra Kina Tian Qin - droppede deres priser og brød dem. Selvom arrangørerne hurtigt bragte ækvivalente duplikater, forblev resten, som de siger. Efter alt brød Laipanov og Tian Qin ikke kun medaljer, men en del af Universiade-budgettet på 9038 rubler for to.

Et sæt med tre medaljer kostede statskassen 13.687 rubler
Et sæt med tre medaljer kostede statskassen 13.687 rubler

Hvor mange lande er der i verden?

Mange rekordtal blev registreret på legene i Kazan. For eksempel efter antal deltagere, typer sportsprogrammer og medaljer spillet i dem.

Ifølge statistikken for turneringen deltog 117.759 atleter fra 162 lande i den. Og 351 sæt medaljer til fremragende præstationer i 27 typer gik til sidst til repræsentanter for 70 af dem. Mere præcist, alle disse atleter vandt 1218 medaljer med indskriften på engelsk "Du er verden" ud af 3014 forberedt. Herunder 353 guld, 351 sølv og 514 bronze.

guldreserve

Medaljer tildelt atleter, der desværre ved et uheld knuste dem, det er helt acceptabelt at kalde dem dyrebare. Faktisk blev de i Skt. Petersborg ikke kun støbt af en ret dyr legering af kobber og nikkel, men hver blev dækket med seks gram guld, sølv eller bronze. Så prisen for hver pris, lavet næsten manuelt, viste sig virkelig at være ret høj.

Lederen af den administrerende direktør for legene, Vladimir Leonov, udnævnte de samlede omkostninger på 228 milliarder rubler. Hvilket viste sig at være 72 milliarder mere end tidligere annonceret af præsidenten for International University Sports Federation Claude-Louis Gallien.

Forresten til spørgsmålet "Hvor meget kan det koste?" eksperter svarede til nærmeste rubel. Ifølge dem kostede en guldmedalje organisationsudvalget 5.793 rubler, en sølv - 4.649 rubler og en bronze - 3.245 rubler. Jeg spekulerer på, hvordan det er at stå på en piedestal med næsten seks tusind omkring halsen?

Og ikke kun en medalje

Som du ved, er de samlede omkostninger ved en medalje vundet på stadion af en professionel (og ved Universiaden var der en hel del professionelle sportsfolk, især russiske), det er meget muligt at inkludere en bonus. Mere præcist, de monetære og andre belønninger, der efter turneringens afslutning begynder at strømme ind på mesteren og resten af vinderne.

Og det er svært at sige, hvor mange vindere af de samme studiekonkurrencer, der fik så behagelige bonusser. Når alt kommer til alt inkluderer dette også priser fra regionen og byen, hvor atleten bor, fra sportssamfundet og klubben, som han står for, fra sponsorer og simpelthen indflydelsesrige mennesker, der elsker brede bevægelser og den såkaldte PR.

De fleste af Universiade-priserne - seks - blev vundet af den russiske svømmer Vladimir Morozov. Og fire af dem viste sig at være guld. To russere vandt også fire guldmedaljer - svømmeren Yulia Efimova og gymnasten Margarita Mamun.

For eksempel til vellykkede start og finish i Kazan havde de russiske mestre, den samme Azamat Laipanov, ikke kun ret til guldmedaljer, men også til 168 tusind rubler fra landets budget alene. For andenpladsen blev russerne tildelt 84 tusind. For det tredje - 50 tusind. Omtrent det samme beløb blev tilføjet af ledelsen af Tatarstan, som er repræsenteret af bryderen Laipanov. Det samlede beløb af præmiepenge nåede 500 tusind rubler. Kort fortalt viste det sig, at medaljerne virkelig var deres værd i guld!

Anbefalede: