Sådan åbner Du En Anden Vind

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du En Anden Vind
Sådan åbner Du En Anden Vind

Video: Sådan åbner Du En Anden Vind

Video: Sådan åbner Du En Anden Vind
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, April
Anonim

I atletik er der en vis grænse for muligheder, som atleter når. I de første faser af træningen er de lige begyndt at øve, og deres åndedrætssystem er endnu ikke tilstrækkeligt udviklet. Hvordan kan du gå til et nyt niveau og åbne en anden vind?

Sådan åbner du en anden vind
Sådan åbner du en anden vind

Er det nødvendigt

  • - sportsuniformer
  • - lette sneakers.

Instruktioner

Trin 1

Begynd gradvist at øge løbeafstanden. Som regel bør begyndere ikke køre mere end 5-8 km i et kryds. Nogle mennesker har brug for endnu mindre, især dem der stadig er i deres teenageår. På dette stadium vil vejrtrækningen stadig komme på afveje og kun normalisere sig i løbet af afstanden. Og dette vil ikke ske med det samme. Forøg din kilometertal, og du vil snart bemærke, at din vejrtrækning stabiliserer sig hurtigere.

Trin 2

Forøg din kørselshastighed. Når du er psykologisk klar til at løbe mere end 8 km, kan du hurtigt åbne en anden vind. Bare start hurtigere. Kroppen tilpasser sig gradvist de belastede kilometer og tilbagelagte kilometer. Han vil bede om mere belastning. Dette er nøglen til at forbedre udholdenhed.

Trin 3

Kør lange løb mindst en gang om ugen. Denne regel gælder for absolut alle: fagfolk og amatører. Dette skal normalt gøres søndag morgen. De skal være 5 km eller endda længere end det sædvanlige kryds. Den anden vind åbner, når din krop er klar til at overvinde en sådan belastning. Og dette vil ske før eller senere, da du har forberedt det i en uge. Et tegn på 2. åndedrag vil være en rolig indre tilstand gennem hele korset. Det kan endda kaldes en slags løsrivelse, når du simpelthen ikke bemærker det. Du ser kun sporet foran dig.

Trin 4

Kør bjergløb om sommeren. Det er en ideel metode til at "pumpe" det kardiovaskulære system og træne lungerne. Normalt er bjergkrydsninger mindre end normalt og bør ikke være mere end 4-5 km. Da dette er en temmelig anstrengende løbetur, skal du gøre det ikke mere end 1-2 gange om ugen. Selvfølgelig vil du først bevæge dig rundt, måske åndeløs. Men når du træner, vil du føle dig energisk. Og den anden vind får dig ikke til at vente!

Anbefalede: