Sådan åbner Du Et Yogastudie

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du Et Yogastudie
Sådan åbner Du Et Yogastudie

Video: Sådan åbner Du Et Yogastudie

Video: Sådan åbner Du Et Yogastudie
Video: Ռուսական վտանգը. ՄԱՍ 1 2024, Kan
Anonim

Yogakurser har altid været tidløse og moderigtige. Og efterspørgslen efter sådanne klasser forbliver stabil, selv i vanskelige økonomiske tider. Hvis du ikke ønsker at åbne en stor fitnessklub, kan du organisere et lille studie, hvor kun yogakurser gives.

Sådan åbner du et yogastudie
Sådan åbner du et yogastudie

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du registrere dig som en individuel iværksætter og modtage alle dokumenter, der tillader aktiviteten, fra registreringskammeret og skattekontoret. Du behøver ikke at få nogen specielle licenser.

Trin 2

Find et passende klasseværelse. Når du leder efter et område, skal du huske på, at der for hver elev i gymnastiksalen skal være mindst 2 kvm og i hele klubben - mindst 5-6 kvm. Hvis du foruden den aerobe hal ikke planlægger yderligere tjenester, så kan det samlede areal af yogastudiet være 50-60 kvm. Derudover har du brug for et sted for en reception, omklædningsrum med badeværelse og brusere, et værelse til personalet.

Trin 3

Hvis reparationen ikke er foretaget i rummet, skal det gøres med vores egne midler og kræfter. Mal rummet i neutrale, rolige farver. En af væggene skal spejles med gelændere. Læg et specielt skridsikkert laminat- eller parketbræt på gulvet. Installer stativer til opbevaring af det sportsudstyr, der er nødvendigt til træning: yogamåtter, tæpper, "mursten", bælter. Lever et lydsystem til musikalsk akkompagnement. Hvis bygningen ikke har et klimaanlæg, skal du installere et klimaanlæg til hallen separat.

Trin 4

Sekretæren i receptionen skal møde studiebesøgende, som det er nødvendigt at arrangere et specielt bord for. Også i gangen skal du sætte stole eller en sofa til afventende aktiviteter, en køler med drikkevand, et køleskab med ekstra drikkevarer. Pynt væggene med yogaplakater. Sørg for at hænge et tavle med en tidsplan for klasser og information om hver instruktør og den retning af yoga, som han leder.

Trin 5

I omklædningsrummet - for mænd og kvinder - skal der være et badeværelse og brusekabiner, mindst to. Det kan bare være brusere, dækket af gardiner. Ud over skabe til tøj skal du have en til to personer til at bruge udskiftningsbænke. Hvis elektrikernes elsystemer tillader det, skal du installere en sauna. Denne service tiltrækker mange flere kunder.

Trin 6

Men fokuser på coachingpersonalet i klubben. Ideelt set burde alle yogainstruktører ikke kun have en højere fysisk træning, men også træningserfaring med de største yogaguruer. Der er flere retninger for yoga, der skal undervises: for begyndere, avancerede, power yoga, for børn, for gravide kvinder. Lav tidsplanen, så hallen ikke er tom i en enkelt time. Dette er den eneste måde at opnå høje indkomster og returnere alle investerede midler.

Anbefalede: