Hvornår åbner De Olympiske Lege I London

Hvornår åbner De Olympiske Lege I London
Hvornår åbner De Olympiske Lege I London

Video: Hvornår åbner De Olympiske Lege I London

Video: Полная Церемония Открытия London 2012 / Олимпийские Игры 2012 В Лондоне 2022, December
Anonim

Åbnings- og afslutningsceremonierne for de olympiske lege i de sidste årtier er altid et farverigt show, hvor tusinder af frivillige, professionelle skuespillere, de mest berømte atleter og embedsmænd er involveret. Disse to begivenheder samler ikke kun sportsfans, men også kendere af masseforestillinger, repræsentanter for eliten og bare mennesker, der ønsker at være vidne til de mest betydningsfulde begivenheder i deres tid.

Hvornår åbner De Olympiske Lege i London
Hvornår åbner De Olympiske Lege i London

Sommer-OL XXX starter i England den 25. juli i år og varer 19 dage. Den officielle åbningsceremoni er dog kun planlagt i slutningen af ​​den tredje dag i konkurrencen - den er planlagt til at starte fredag ​​den 27. juli kl. 21:00 lokal tid. Under hensyntagen til det tre timers tidsskift for indbyggere i vores land, der bruger Moskva-tid, falder begyndelsen af ​​denne begivenhed sammen med begyndelsen af ​​weekenden - lørdag den 28. juli. I andre tidszoner i Rusland vil det allerede være dybt om natten.

Som regel er flere timer af ceremonien besat af den ceremonielle passage af repræsentanter for delegationerne fra hvert af de lande, der deltager i de største sportskonkurrencer i den fireårige periode. I alt forventes repræsentanter for 205 lande til OL i London, men arrangørerne lover, at deres repræsentants passage vil være afsluttet om halvanden time. Resten af ​​tiden vil hovedsagelig blive brugt på massepræstationer, hvis detaljer holdes hemmelige. Men selvfølgelig lækkes der information til pressen om, at 900 børn vil være involveret i showet, den største klokke i Europa, der vejer 27 tons og endda husdyr - får, heste, køer, kyllinger, ænder osv. Showet er instrueret af Danny Boyle, direktør for Slumdog Millionaire and Trainspotting. Næsten tredive millioner britiske pund bør bruges på forberedelsen af ​​åbningsceremonien.

Denne fredag ​​aften finder showet sted på det olympiske stadion, som er blevet grundigt renoveret specielt til OL og kan rumme 80.000 tilskuere. Blandt dem vil der på ingen måde være almindelige borgere i deres lande som den britiske premierminister, hans russiske modstykke udpeget som leder af vores delegation, USAs førstedame, der leder den amerikanske delegation osv. Afslutningsceremonien for kampene finder sted på samme stadion den 12. august.

Populær af emne.