Hvem Er Den Mest Produktive Regerende Spiller I NHL?

Hvem Er Den Mest Produktive Regerende Spiller I NHL?
Hvem Er Den Mest Produktive Regerende Spiller I NHL?

Video: Hvem Er Den Mest Produktive Regerende Spiller I NHL?

Video: Hvem Er Den Mest Produktive Regerende Spiller I NHL?
Video: Spiller nhl karieremodus. 2024, April
Anonim

Hockeyverdenen har set mange fremragende atleter. Nogle af dem, som hædret veteraner, forsvarer stadig farverne på deres klubber. Den mest produktive nuværende spiller i NHL er i øjeblikket den berømte forward Jaromir Jagr.

Hvem er den mest produktive regerende spiller i NHL?
Hvem er den mest produktive regerende spiller i NHL?

Den fremragende tjekkiske hockeyspiller Jaromir Jagr blev født i landsbyen Kladno. I øjeblikket er højrefløjen 42 år gammel, men dette forhindrer ham ikke i at vise det højeste niveau af hockey på NHL-grunden. I dag er Jaromir den mest produktive hockeyspiller i verdens bedste liga, og hans præstationer bliver ikke slået meget snart.

Jaromir Jagr er i sin 23. sæson i NHL og forsvarer i øjeblikket farverne på New Jersey Devils. Indtil i dag har Jagr spillet 1.517 kampe i NHL's regelmæssige sæsoner. I løbet af disse kampe scorede spidsen 1780 point på mål + pass-systemet, hvoraf 744 gange ramte han modstanderens mål og 1066 gange hjalp sine partnere.

Jagr tilbragte 11 sæsoner med Pittsburgh Penguins. Det var i denne klub, at angriberen satte en personlig rekord for præstation i den "almindelige sæson". I sæsonen 1995-1996 scorede Jaromir 149 point i 82 kampe (62 + 87). Med "pingvinerne" blev Jagr Stanley Cup-vinder. Andre klubber i angriberen inkluderer Washington Capitals, New York Rangers, Philadelphia Flyers, Boston Bruins, Dallas Stars og New Jersey Devils.

I løbet af sin karriere i slutspillet i Stanley Cup spillede Jagr 202 kampe, hvor han scorede 199 point (78 + 121).

Under sin NHL-forestilling (siden 1990) er Jaromir Jagr allerede den femte bedste målscorer nogensinde, bag kun den største Wayne Gretzky, Mark Messier, Gordie Howe og Ron Francis. Det er bemærkelsesværdigt, at Jagr, der fortsætter med at præstere på højeste niveau, kan forbedre sine statistikker yderligere. I øjeblikket har Ron Francis kun 18 point mere (Francis 'score på 1798).

Anbefalede: