Sådan Vælges En Skridsikker Måtte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Skridsikker Måtte
Sådan Vælges En Skridsikker Måtte

Video: Sådan Vælges En Skridsikker Måtte

Video: Inspirasjon u0026 trender | Hvordan gjøre rett valg basert på lysforhold? 2022, December
Anonim

Fitness og yoga træner kroppen, gør den fleksibel og elastisk. Nogle øvelser kræver høj koncentration, især vanskelige yoga asanas. Derfor bør ingen eksterne faktorer forstyrre træningen.

Sådan vælges en skridsikker måtte
Sådan vælges en skridsikker måtte

Er det nødvendigt

yoga og fitness måtter

Instruktioner

Trin 1

Et individuelt sengetøj er vigtigt for at opretholde god hygiejne. For behagelig træning er det meget vigtigt at vælge en skridsikker måtte, der ikke kun fastgør kroppens og lemmernes position, men også absorberer overskydende fugt. Først og fremmest skal du være opmærksom på det materiale, som kuldet er fremstillet af.

Trin 2

Måtten lavet af tæt PVC har i modsætning til syntetisk en ru overflade. Under træning glider hænder og fødder ikke på det. Måtten er tyk nok, men ret stiv, hvilket medfører noget ubehag, når man træner intens.

Trin 3

Den bløde, lette og elastiske termoplast og elastomermåtte er skridsikker og absorberer fugt godt. Materialet udsættes praktisk taget ikke for eksterne faktorer og bevarer sin form, derfor er det velegnet til langvarig brug.

Trin 4

Yogier sætter pris på naturlige tæpper lavet af gummi med tilføjelse af jute og gummi. Vælg en skridsikker måtte til effektiv træning, og den holder dig i mange år. Gummi glider ikke, absorberer ikke lugt, elektrificerer ikke. Det vil ikke skade dig at lægge dit knæ eller albue på måtten, desuden har belægningen varmeisolerende egenskaber.

Trin 5

Nogle tæpper har en ekstra bomulds- eller mikrofiberbelægning, der fjerner sved. For at forstå, om du vil glide på et sådant tæppe under træning eller ej, skal du føle det.

Trin 6

Når du har besluttet dig for materialet, skal du vælge den rigtige længde på skridsikker måtten i henhold til din højde. Hvis din højde er op til 180 cm, er en længde på 185 cm nok. En høj person træner komfortabelt på et to meter tæppe. Vælg en lang pude, hvis den øvelse, du laver, kræver ruting af krop og lemmer.

Populær af emne.