Sådan Fjernes Mave Om En Måned

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave Om En Måned
Sådan Fjernes Mave Om En Måned

Video: Sådan Fjernes Mave Om En Måned

Video: Sådan Fjernes Mave Om En Måned
Video: ЧТО ДЕЛАТЬ, ЕСЛИ У ПОПУГАЯ РВОТА ИЛИ ПОЛИУРИЯ. ЧТО ТАКОЕ ФРАНЦУЗСКАЯ ЛИНЬКА.ДИСПАНСЕРИЗАЦИЯ ПОПУГАЕВ 2024, Kan
Anonim

En appetitlig elastisk mave med en gnist fra en mole i navlen - hvad kunne være mere sexet og smukkere? Og hvis strandsæsonen begynder en måned senere, og den efterlængte elastiske presse er pålideligt dækket bag folder af fedt, hvilket er en stum beskyldning mod vinterfrokost? Nå, hvis situationen ikke er kritisk, er det ikke så svært at pumpe pressen op og fjerne et par centimeter fra taljen på en måned.

En appetitlig elastisk mave er alles drøm
En appetitlig elastisk mave er alles drøm

Er det nødvendigt

  • - tabel med kalorieindhold i produkter
  • - et tæppe til sportsaktiviteter.

Instruktioner

Trin 1

For at fjerne maven om en måned skal du bruge:

1) tabe sig

2) tone magemusklerne.. At tabe overvægt kan kun ske gennem diæt. Skær ned på kulhydrater, spis mere grøntsager, frugt, greener. Spis ofte, men spis så lidt som muligt ad gangen. Bliv ikke sulten - dette fremkalder anfald af ukontrolleret overspisning.

Trin 2

Du kan tone dine mavemuskler med en række øvelser. De skal udføres dagligt i 3 sæt med 20 reps hver. Øvelse 1 Lig på gulvet med knæene bøjet og fødderne flade på gulvet. Placer dine håndflader på bagsiden af dit hoved eller nakke. Begynd at løfte kroppen og forsøge at nå knæene med brystet. Stræk med brystet, ikke din nakke eller pande. Øvelse 2 Liggende på gulvet, løft dine lige ben og overkropp opad på samme tid, som om du foldes i halvdelen i taljen. Mens du bevæger dig, skal du strække dine hænder til dine knæ. Øvelse 3 Liggende på gulvet, bøj knæene og hvil dem på gulvet. Placer din venstre fod på dit højre knæ. Placer dine hænder bag hovedet. Begynd at løfte kroppen, og prøv at nå venstre knæ med albuen på din højre hånd. Skift side efter 20 reps.

Trin 3

Der er en anden måde at fjerne maven om en måned. Denne metode er fedtsugning. Dets essens er som følger: under generel anæstesi fjerner kirurgen overskydende fedt fra maven. I en fedtsugningssession kan du "tabe dig" med 3-5 kg.

Anbefalede: