Sådan Fjernes Sider Om En Måned

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Sider Om En Måned
Sådan Fjernes Sider Om En Måned

Video: Sådan Fjernes Sider Om En Måned

Video: Facebook Business Manager - Fjern sider 2022, November
Anonim

Det sker ofte, at vi ikke kan lide vores figur. Her for at tabe sig, her for at fjerne … Vi går til denne drøm, målrettet og fast, og næsten opnår den. Næsten … Men siderne siger forræderisk, at resultatet endnu ikke er opnået. Men denne hindring er ikke for frygtelig.

Sådan fjernes sider om en måned
Sådan fjernes sider om en måned

Er det nødvendigt

håndvægte, bøjle, kropsbørste, slankende gel, folie, varmt bælte, slankende bælte

Instruktioner

Trin 1

Stå på gulvet med fødderne skulderbredde fra hinanden. Løft den ene arm, sving mod den modsatte skulder. Sving derefter med din anden hånd. Lav 50 sæt 10 gange for hver hånd dagligt. Udfør sidebøjninger med håndvægte med en vægt på 1 eller 2 kg.

Trin 2

Lig på gulvet, skub dit bækken lidt fremad. Sving dine ben kraftigt, som i en saksøvelse. Drej rammen i mindst 30 minutter om dagen. Vælg en bøjle med specielle kugler på dens indre overflade.

Trin 3

Giv dine sider en massage. For at gøre dette skal du tage en skrubbesvamp eller kropsbørste og massere problemområder i 10 minutter dagligt.

Trin 4

Tag en creme eller en slankende gel med en opvarmningseffekt. Smør siderne. Sæt plastfolie rundt om taljen flere gange. Brug et varmt bælte ovenpå eller binde dig selv med et sjal. Spil sport som denne, eller gør husarbejde. Den samlede tid skal være mindst 2 timer om dagen. Brug et specielt slankende bælte al din fritid. Du kan bruge en creme eller slankende gel under bæltet.

Trin 5

Følg din diæt. Om sommeren er en vandmelon diæt egnet. Spis 1 kg vandmelon om dagen for hver 10 kg vægt. Denne diæt skal følges i 5 dage. Det hjælper ikke kun dig med at slippe af med overvægt, men også rense kroppen. Følg den handlende diæt, den er meget enkel og effektiv. Alle dage kan du spise i ubegrænsede mængder, men kun 2 produkter. Den første dag - usaltet ris og tomatjuice, den anden dag - fedtfattig cottage cheese og kefir, den tredje dag - kogt usaltet oksekød og grøn te, den fjerde dag - fedtfattig ost og en flaske tørvin (ingen andre væske skal indtages på denne dag). Hvis den fjerde dag virker vanskelig for dig, kan du erstatte vin med grøn te. Anvend denne diæt 1 til 2 gange om måneden.

Trin 6

Sørg for at tage en pause mellem diæter, ellers kan det føre til helbredsproblemer. I sådanne pauser skal du prøve at forbruge mere væske og kun spise mad med lavt kalorieindhold. Beregn kalorieindholdet i hver skål, og hvis det synes for stort for dig, så opgive det. Spis ikke efter kl.

Populær af emne.