Hvad Er NHL

Hvad Er NHL
Hvad Er NHL

Video: Hvad Er NHL

Video: The Rules of Ice Hockey - EXPLAINED! 2022, December
Anonim

Enhver hockeyfan ved, at du skal se NHL-kampene for at se hockey af høj kvalitet. Dette er ikke tilfældigt, fordi Nordamerika var det første kontinent, hvor professionelle hockeyspillere dukkede op. Canada og USA holder stadig baren høj for denne fantastiske holdsport. Dette er tydeligt år efter år i det verdensberømte hockey mesterskab - NHL.

Hvad er NHL
Hvad er NHL

NHL er den nationale ishockeyliga, der forbinder hold fra USA og Canada, der konkurrerer om at vinde Stanley Cup. Fuld udskrift af forkortelsen NHL - National Hockey League.

Ligaen blev oprettet i 1917, og siden da har de bedste hockeyklubber i USA og Canada deltaget i kampen om Stanley Cup, som er det mest prestigefyldte trofæ for klubhockey.

Oprindeligt bestod ligaen af ​​fire hold (to fra Montreal, et fra Ottawa og et fra Toronto), så begyndte det gradvist at vokse, og nu er det en turnering, hvor tredive klubber kæmper om hovedtrofæet.

Holdene er opdelt i to konferencer, inden for hvilke der er divisioner. NHL spilles i to faser. Den første er den regelmæssige sæson, som placerer de otte topkonferencehold i slutspillet for Stanley Cup-vinderen.

NHL-spil er spektakulære. Dette er et rigtigt show for fansen. Det er i denne liga, at seeren kan se de mest fremragende hockeyspillere i vores tid, og dette er det vigtigste bevis for, at NHL er den mest magtfulde hockeyliga i verden.

Populær af emne.