Hvordan ønsker De At Afholde En Homoseksuel Olympiade

Indholdsfortegnelse:

Hvordan ønsker De At Afholde En Homoseksuel Olympiade
Hvordan ønsker De At Afholde En Homoseksuel Olympiade

Video: Hvordan ønsker De At Afholde En Homoseksuel Olympiade

Video: Hvordan ønsker De At Afholde En Homoseksuel Olympiade
Video: Xbox Games Showcase Extended 2023, Marts
Anonim

I september 2013 blev det kendt, at Moskva straks efter de olympiske lege i Sochi 2014 kunne være vært for et "homoseksuelt OL". Arrangørerne af denne begivenhed håber, at staten vil støtte det og forsøger at etablere kontakt med embedsmænd, skønt de endnu ikke har reageret på deres anmodninger. Efter Statsdumaens stedfortræderes modstrid er OL for homofile den nyligt vedtagne lov om "propaganda for homoseksualitet".

Hvordan ønsker de at afholde en homoseksuel olympiade
Hvordan ønsker de at afholde en homoseksuel olympiade

Arrangører for homoseksuelle OL

Ideen om at afholde en "homoseksuel olympiade" tilhører formanden for bestyrelsen for det russiske LGBT Sports Federation, Viktor Romanov, der hævder, at sådanne konkurrencer afholdes blandt brandmænd, små folk i Norden og andre sociale grupper. Medlemmer af seksuelle mindretal bør også have ret til at engagere sig i amatør- og professionel sport.

Viktor Romanov blev inspireret til at oprette et sportsforbund for seksuelle mindretal og afholde deres egne OL ved at deltage i en homoseksuel konkurrence, der fandt sted i 2010 i Tyskland. Tusinder af tilskuere og støtten fra landets regering til den sidste begivenhed inspirerede ham til at udvikle "homosport" i Rusland.

Ifølge Viktor Romanov er der mere end 800 mennesker i Den Russiske Føderation for LGBT-sport. Der er både individuelle medlemmer og hold. Der er ingen bidrag til organisationen, da den er registreret som en NPO. I løbet af to år har Føderationen afholdt 20 turneringer. Først var de åbne, men vedtagelsen af føderale og regionale love, der forbyder "propaganda for homoseksualitet", tvang dem gradvis til at blive holdt bag lukkede døre.

Planer for "Gay Olympics"

På nuværende tidspunkt håber Føderationen at tiltrække midler fra udlandet, og den planlægger også at afholde konkurrencer på bekostning af russiske sponsorer og deltagerne selv. Forbundet håber at ændre myndighedernes holdning over tid. Med et forslag om samarbejde henvendte dets medlemmer sig til Ministeriet for Sport i Rusland og Moskomsport. Men som sagt af sportsministeren Vitaly Mutko, samarbejder ministeriet kun med forbund, der er registreret i sport.

De deputerede, der vedtog loven mod "propaganda for homoseksualitet", giver heller ikke detaljerede kommentarer. Alexander Ageev fra det retfærdige Rusland og Vladimir Bessonov fra Den Russiske Føderations kommunistiske parti bemærkede, at det er ekstremt tvivlsomt i kraft af den vedtagne lov at afholde OL med deltagelse af seksuelle mindretal.

Populær af emne.