Leclair ønsker At Konkurrere Med Vettel I Den Første Sæson

Leclair ønsker At Konkurrere Med Vettel I Den Første Sæson
Leclair ønsker At Konkurrere Med Vettel I Den Første Sæson

Video: Leclair ønsker At Konkurrere Med Vettel I Den Første Sæson

Video: Leclair ønsker At Konkurrere Med Vettel I Den Første Sæson
Video: Hamilton, Leclerc & Vettel respond to the reverse grid proposal 2024, April
Anonim

Charles Leclair sagde, at det ville være et "godt tegn" for ham at skabe problemet med at køre Ferrari som Sebastian Vettels partner.

Leclair ønsker at konkurrere med Vettel i den første sæson
Leclair ønsker at konkurrere med Vettel i den første sæson

Den lovende unge chauffør blev underskrevet af Ferrari efter kun en sæson i kongelige løb med Sauber-holdet, og Vettel sagde, at han forventer pres fra Monegasque denne sæson.

Ferrari's nye holdleder Mattia Binotto sagde, at Vettel har en meget bedre chance for at blive det førende hold end deres nykommer Leclair, men tilføjede, at han håber at have et sådant "problem" som at styre to toppiloter.

Spurgt af en reporter fra Motorsport.com, om han tager sig tid til at tilpasse sig, eller håber på hurtigt at kunne forårsage Binottos hovedpine, svarede Leclair:”Det er klart, jeg vil være glad, hvis jeg ringer til denne bil hurtigst muligt! Jeg er også realistisk. Dette er kun min anden sæson i kongelige løb, og jeg har stadig meget at lære. Der er mange års samarbejde fremover. Men jeg kan ikke skjule det faktum, at jeg vil gøre alt for at være så klar som muligt til det første løb. Hvis Mattia har et problem med to hurtige piloter, er det et godt tegn for mig. Men nu koncentrerer jeg mig om mig selv og prøver at forbedre hver omgang, jeg kører. Dette er et tophold, der adskiller sig meget fra det hold, jeg var på. Der er behov for en vis tilpasning."

Leclair sagde, at han allerede ser fordelene ved at arbejde med den fire gange verdensmester.

”Med hensyn til feedback fra piloten er Sebastian Vettel meget stærk i dette," sagde Leclair. - Han har meget god teknisk viden, og på dette tidspunkt kan jeg forbedre mine færdigheder, men jeg skal også lære hurtigt. Jeg tilbragte de sidste fem til seks uger på vores base med at prøve bedre at forstå hele strukturen i teamets arbejde - og jeg kom til den konklusion, at dette var et af mine svageste punkter i det sidste år, men denne gang var jeg i stand til træne og forbedre alle disse øjeblikke ".

Ferrari afsluttede ikke de første test før sæsonen i Barcelona med en dårlig tid, men det betragtes stadig som et benchmark for resten.

Det betyder, at Leclerc kunne ankomme til den første etape af den australske Grand Prix-sæson som en udfordrer til sejren, som bliver hans første karriere sejr i en Formel 1 kører.

”På dette tidspunkt fokuserer jeg ikke på resultater,” sagde han.”Hvis jeg fokuserer på mig selv og prøver at gøre mit bedste ind og ud af bilen, er jeg sikker på, at resultaterne kommer meget hurtigt. Jeg ønsker ikke at få det i mit hoved, at jeg har brug for at vinde det første løb. Jeg vil bare vokse så meget som muligt inden det første løb, føle mig så behagelig som muligt i holdet og køre bilen, og så vil resultaterne komme."

Anbefalede: