Hvor Andrey Arshavin Spiller I Den Nye Sæson

Hvor Andrey Arshavin Spiller I Den Nye Sæson
Hvor Andrey Arshavin Spiller I Den Nye Sæson
Video: Hvor Andrey Arshavin Spiller I Den Nye Sæson
Video: Андрей Аршавин. Детство. Карьера. Личная Жизнь 2023, Februar
Anonim

Andrey Arshavin er en af ​​de berømte russiske fodboldspillere. Før Europamesterskabet i 2012 blev han betragtet som en af ​​de lovende fodboldspillere på trods af at han allerede var 30 år gammel. Imidlertid var nederlaget for det russiske landshold ved Euro så ubehageligt og uventet hurtigt, at Andrey ikke var inkluderet i det nye hold. I denne henseende såvel som rygter om, at Arsenal ønsker at sælge deres midtbane, er der opstået spørgsmål. Og den vigtigste er, hvor Andrey Arshavin spiller i den nye sæson.

Hvor Andrey Arshavin spiller i den nye sæson
Hvor Andrey Arshavin spiller i den nye sæson

I februar 2009 flyttede Arshavin til London fodboldklub Arsenal, hvor han stadig er opført. Det var dog i denne fodboldklub, at hans karriere som fodboldspiller gik ned. Dette skyldes det faktum, at han begyndte at savne bolde oftere og oftere, hans udseende på banen ophørte med at bringe sine resultater, og som følge heraf vendte han på kun 4 år fra den bedste spiller i UEFA Cup til det værste.

I forbindelse med sådanne ændringer såvel som det russiske landsholds fænomenale nederlag ved Euro 2012 blev ledelsen af ​​Arsenal fast overbevist om at sælge en sådan håbløs spiller, som de på et tidspunkt havde erhvervet for en hel del penge.

I dag er karrieren hos den 31-årige fodboldspiller i tvivl. Han kan ikke tilgives for Ruslands nederlag i mesterskabet og dårlige udsagn rettet til fansen efter dette tab. Før EM 2012 overvejede ledelsen af ​​St. Petersburg-fodboldklubben "Zenith" at returnere Arshavin til sig selv. Da han tilbragte første halvdel af 2012 med at spille for denne særlige klub på lån (Arsenal gav Arshavin et stykke tid) og havde flere succesrige kampe, ville de købe ham tilbage. Der var tale om en kontrakt på $ 10 millioner, men efter alle de fejl, Andrey lavede i sommeren 2012, besluttede de at opgive denne idé.

Det næste slag mod spilleren var afvisningen af ​​den nye hovedtræner for det russiske landshold til at udvide forbindelserne med Arshavin - både som spiller og som holdkaptajn. I denne henseende har der udviklet sig en situation, hvor Andrei Arshavins deltagelse i den nye fodboldsæson forbliver åben.

Dynamo Moskva tilbød også Arshavin at slutte sig til sin klub. Han nægtede dog. Eksperter forsikrer, at Andreys karriere hurtigt er på vej mod tilbagegang. Af en eller anden grund generer dette ham ikke. Eksperter fra fodboldverdenen forsikrer, at en fodboldspiller ikke behøver at sprede tilbud, men vælger, hvor de skal hen. Da han sandsynligvis ikke spiller i Arsenal, og om vinteren vil det være problematisk at finde en ny klub. Denne situation truer spilleren med tabet af dyrebar tid - han vil blive efterladt uden øvelse i næsten seks måneder. Under hensyntagen til det faktum, at Arshavin efter sportsstandarder ikke længere er så ung, kan dette meget vel tvinge ham til at "hænge sine støvler på et søm."

Populær af emne.