Får Bodybuildere Betalt For At Konkurrere?

Indholdsfortegnelse:

Får Bodybuildere Betalt For At Konkurrere?
Får Bodybuildere Betalt For At Konkurrere?

Video: Får Bodybuildere Betalt For At Konkurrere?

Video: Культуристка получает приспособление к хиропрактике в тренажерном зале 2022, December
Anonim

Mange bodybuildere, der begynder at svinge, forelsker sig i deres sport så meget, at de seriøst tænker på at sætte deres hobby på et professionelt grundlag. Det vil sige at tjene til livets ophold med denne sport. Og den grundlæggende faktor i en sådan beslutning er information om, hvor meget bodybuildere tjener ved at deltage i konkurrencer.

Får bodybuildere betalt for at konkurrere?
Får bodybuildere betalt for at konkurrere?

Instruktioner

Trin 1

I hjemlandet for bodybuilding i USA når betalingsbeløbet for præmier en halv million dollars og mere. For eksempel blev i 2013 den første plads i Mr. Olympia-konkurrencen tildelt $ 650.000. For resten af ​​præmierne og for at tage specielle præmier er betalingsbeløbet mere beskedent - fra 10 til 60 tusind dollars. Den første præmie ved Arnold Classic-konkurrencen samme år var $ 150.000, en Hummer-bil og et Rolex-ur. Ejerne af anden og tredje plads modtog henholdsvis 75 tusind og 50 tusind.

Trin 2

I Rusland er bodybuilding mindre populær end blandt amerikanere, så gebyrerne er meget mere beskedne. I statskonkurrencer er præmiefonden meget beskeden, og den monetære belønning er enten symbolsk eller helt fraværende. I kommercielle turneringer afhænger præmiepuljen helt af sponsorens generøsitet og kan variere fra $ 10.000 til $ 50.000.

Trin 3

Generelt, hvis du ikke konstant tager førstepladser i alle slags konkurrencer, dækker belønningen for præmiepladserne ikke omkostningerne ved at opretholde en sportsform. Men det betyder ikke, at professionelle bodybuildere ikke har andre indtægtskilder. To faktorer bestemmer evnen til at udnytte din fysik. Den første er atletens “rating”. Det bestemmes af de konkurrencer, hvor han vandt priser, det vil sige sportspræstationer. Det andet er evnen til at "sælge dig selv", det vil sige at finde så mange generøse sponsorer som muligt.

Trin 4

Selv en ukendt bodybuilder kan let få et job som instruktør eller træner i et fitnesscenter eller et fitnesscenter. Berømte atleter, der kan prale af sejre ved berømte turneringer, går på arbejde i prestigefyldte og dyre sportscentre, hvor lønniveauet når 5 tusind dollars. Eller gå til individuelle konsultationer af rige og berømte mennesker.

Trin 5

Annonceaktivitet med en god forretningsindstilling kan bringe en bodybuilder fra 5 til 15 tusind dollars om måneden eller mere. Atleter er mest efterspurgte inden for reklame for sportsernæring, træningsudstyr, fitnesscentre og fitnesscentre, sportstøj osv. Alt kan reklameres for. For eksempel medvirkede Arnold Schwarenegger engang i en reklame for instant noodles. Sandt nok blev videoerne kun vist i asiatiske lande som aftalt i kontrakten.

Trin 6

Blandt indtægtskilderne er deltagelse i betalte seminarer om træning og ernæring, hjælp til at organisere konkurrencer og turneringer, deltagelse i betalte shows og tv-programmer, gebyrer for at være gæst ved forskellige ceremonier, kontrakter med klubber og magasiner, arbejde som model.

Populær af emne.