Sportsspil: Betalt Forudsigelse

Indholdsfortegnelse:

Sportsspil: Betalt Forudsigelse
Sportsspil: Betalt Forudsigelse

Video: Sportsspil: Betalt Forudsigelse

Video: Sportsspil: Betalt Forudsigelse
Video: 01.12.2021 Спутник (Нижний Тагил) - Хризотил (Асбест) 2005 г.р. 2023, Oktober
Anonim

Engang troede folk på djævle, og så lo alle af dem. I Rusland i 90'erne troede de på Mavrodi og Kashpirovsky, de begyndte også at grine af dem. Det er tid til at grine af dem, der stadig tror på betalte sportsforudsigelser. Dette fænomen er intet andet end en "fidus" af naive mennesker for penge.

Sportsspil: Betalt forudsigelse
Sportsspil: Betalt forudsigelse

Hvorfor "skilsmisse"?

For at forstå hvorfor er det nok at stille spørgsmålet: "Hvorfor indsamler en person penge til prognoser, hvis han tjener på væddemål?" Enhver professionel, der respekterer sig selv eller ikke så "spiller", sælger aldrig prognoser. Disse mennesker har en tendens til at arbejde og tjene penge et andet sted end at satse. "Betting" er bare ekstra indkomst eller bare underholdning.

Som sædvanlig "opdrættet"

Svindlere, og der er ingen anden måde at navngive folk, der sælger luft for penge, sidder ikke stille og finder konstant nye måder at lokke naive mennesker ind i deres ordninger. Ikke desto mindre kan der skelnes mellem de mest almindelige blandt dem:

1. Lov 100% resultat. Det er let at forstå, at dette ikke sker, enhver begivenhed slutter muligvis ikke som forventet. Et eksempel på dette er mangfoldigheden af daglige små og store "sensationer", når favoritterne i en kamp taber, eller en ukendt atlet pludselig tager føringen.

2. Giv et "andet forsøg" efter et mislykket resultat. Dette sker også, men forestil dig bare: en person betalte for prognosen og lagde alle sine opsparinger og tabte. Det andet forsøg er endnu en "finger til himlen", og personen har ingen penge tilbage.

3. Forklar betalingen for forudsigelserne ved at blokere bookmakerkonti. Dette sker også, svindlere sværger ved ed for at overbevise potentielle ofre om, at de er så succesrige, at bookmakere forbyder dem, derfor siger de, de tjener på væddemål takket være betalte prognoser. Men dette er ikke sandt - dagens officielle bookmakere opererer udelukkende inden for rammerne af loven og bruger ikke gangstermetoder til at blokere uønskede mennesker, hvis de ikke overtræder reglerne. At vinde er ikke en overtrædelse.

4. Og endelig falske skærmbilleder af gevinster. Distribueres normalt i fodboldgrupper på sociale netværk og lover at fortælle dig, hvor og hvordan du vinder. For nylig begynder de at skrive "på en venlig måde" i private beskeder. I naturen er der et så vidunderligt fænomen som "Photoshop". Vi tager det, og enhver kilde til skærmbilledet på netværket, og så afhænger det hele af frækhed og fantasi.

Anbefalede: