Hvordan Man Lejer Et Hus Til OL I London

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lejer Et Hus Til OL I London
Hvordan Man Lejer Et Hus Til OL I London

Video: Hvordan Man Lejer Et Hus Til OL I London

Video: Hvordan Man Lejer Et Hus Til OL I London
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, April
Anonim

I år blev der lagt stor vægt på, at huspriserne i lande, der organiserer betydelige verdensbegivenheder, stiger markant under begivenhederne. Men dette stopper ikke sande fans af big-time sport. Under de olympiske lege i London kan du rentabelt leje en lejlighed, hvis du tager dig af at leje den et par måneder før turen.

Hvordan man lejer et hus til OL i London
Hvordan man lejer et hus til OL i London

Nødvendig

  • - internettet;
  • - kreditkort;
  • - nøjagtige rejsedatoer
  • - Printer;
  • - Email adresse.

Instruktioner

Trin 1

Online ressourcer med omfattende databaser over hoteller, kroer og lejligheder hjælper dig med at vælge og booke indkvartering i London. De opkræver normalt ikke gebyrer for levering af deres tjenester. Log ind på et af disse websteder. I feltet "By eller hotelnavn" skal du indtaste placeringen af din interesse: London.

Trin 2

Angiv de forventede ankomst- og afrejsedatoer. Glem ikke at indtaste oplysningerne om antallet af personer og værelser, du har brug for. Bemærk, at tilstedeværelse eller fravær af børn er angivet i et separat vindue.

Trin 3

Populære ressourcer giver dig mulighed for at specificere dine hotelkrav. Beslut først, hvor mange stjerner den skal have. Bemærk, at lejligheder normalt ikke har dette kriterium. Marker afkrydsningsfelterne for de tjenester, du forventer at modtage i dit område, fra internet til udflugtstjenester.

Trin 4

Vær særlig opmærksom på lufthavnstransport. Der kan være busser til hotellet, eller der er en metro i nærheden. I dette tilfælde skal du fokusere på tidspunktet for din ankomst til landet. Der er ingen offentlig transport om natten. Hvis du ikke bestiller en transport på hotellet, bliver du nødt til at tage en taxa, som kan koste en og en halv til to gange mere.

Trin 5

Når du gennemsøger hoteltilbud, skal du også være opmærksom på receptionens åbningstider. Nogle gange kan din ankomst være efter den lukkes. Rapporter denne situation i et separat felt, når du booker, eller skriv en e-mail til hotellets e-mail-adresse. Mange af dem venter på, at du ankommer uden ekstra beregning.

Trin 6

Hvis du taler flydende engelsk, skal du leje din bolig direkte via et hotel-, hotel- eller lejlighedswebsted i London. Deres personlige tilbud kan være flere gange billigere end på internationale reservationsportaler.

Trin 7

Besøg rejseforum for at leje bolig til OL i London. Meget ofte udgives webadresser eller individuelle tilbud i specielle emner. For at leje et hus fra en privat person skal du foretage en forudbetaling i form af en pengeoverførsel til hans personlige banknummer. Sørg for at finde anmeldelser på Internettet om denne person inden denne operation for ikke at blive bedraget. Lejeprisen afhænger af byens område, så tjek altid den adresse, du får på kortet. Angiv separat, om du selv skal betale for vand, elektricitet, internet eller disse tjenester er allerede inkluderet i lejeprisen.

Anbefalede: