Sådan Lejer Du Et Motionscenter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lejer Du Et Motionscenter
Sådan Lejer Du Et Motionscenter

Video: Sådan Lejer Du Et Motionscenter

Video: How To Cure Loose Motion & Diarrhea 2022, December
Anonim

For at afholde en virksomhedsturnering eller organisere klasser for en gruppe mennesker, der ønsker at lære selvforsvarsteknikker, skal du finde en sportsplads. Endnu bedre, lej officielt et veludstyret fitnesscenter. Men når du udarbejder en kontrakt, er det vigtigt ikke at gå glip af noget, der kan forstyrre dine spil og din træning.

Det bedste sted for turneringen er en stor sportshal
Det bedste sted for turneringen er en stor sportshal

Vi ser på tiden

Valget af motionsrumskategori afhænger af konkurrencens niveau og tidspunkt samt af sportstypen og antallet af personer, der vil være i rummet. Under hensyntagen til inklusive fans. Det er en ting, hvis du kun vil spille en venskabskamp, ​​for eksempel i futsal, og en anden ting at afholde en længere kompleks turnering med deltagelse af et dusin hold. For ikke at nævne tilrettelæggelsen af ​​måneder og regelmæssig træning for karatekas, dansere eller yogafans. I den første af de mulige situationer er det nok at aftale en times uofficiel leje uden særlige krav til komfort. Du kan kontakte direktøren for en gymnasium, der har et almindeligt gym.

Men hvis vi taler om temmelig store konkurrencer som det nationale mesterskab, så skal du kigge efter et stort moderne sportskompleks. Det vil sige, det har ikke kun steder til professionelle og amatørturneringer i forskellige sportsgrene, men også mange yderligere tjenester. Samtidig arbejder han fuldt ud om aftenen, i weekender og helligdage for landet. Kontrakten med administrationen af ​​en sådan struktur bør kun være officiel. Med en angivelse af de nøjagtige vilkår, leverede tjenester, rettigheder, forpligtelser og ansvarsforanstaltninger for begge parter. For eksempel til fansens opførsel eller til at bære fodboldsko med sorte såler, der pletter hallparketten.

Sportsdel

Ankommer til hallen, som du agter at leje til konkurrencer, især med deltagelse af professionelle, skal du først og fremmest prøve at inspicere sportsbanen, evaluere dens dækning og rigtigheden af ​​markeringerne. Dette kan gøres uden at underrette nogen alene. Vigtigst er det, glem ikke at medbringe rene, aftagelige sko. Senere skal du kontrollere funktionen af ​​mikrofonen og den elektroniske resultattavle, tilstanden af ​​basketballbøjler, mini-fodboldtræmål, volleyballnetbeslag. Forresten skal der også være net på ringene og ved portene.

Vigtigt for komfort er tilgængeligheden af ​​pladser til fans uden for spilleområdet eller på balkonen samt aircondition i varmt vejr. Bænke til vikarer, der er placeret langs banen, et bord til informanten og sekretæren og lys af høj kvalitet under loftet hjælper med at gennemføre turneringen godt. Desuden skal lamperne beskyttes pålideligt mod mulig rammer ved hjælp af en højt affyret kugle. Du skal vide nøjagtigt, om lejekontrakten inkluderer betaling af de såkaldte forsyningsselskaber. Ellers kan det ske, at lysene slukkes umiddelbart efter sidste fløjte, og hold og dommere bliver nødt til at skifte tøj i mørke.

Et must for ethvert solidt motionscenter er tilstedeværelsen af ​​mindst to rummelige omklædningsrum med lænestole eller bænke med garderobeskabe til overtøj og sko med flere lukkede brusere og et toilet nær udgangen fra stedet. Tjek på forhånd, om du kan bruge dit eget sportsudstyr under konkurrencen - bolde, ketsjere, fjedre og andre. Hvis det er umuligt, og administrationen leverer alt sit eget, skal det foreskrives i kontrakten på hvilke betingelser og hvad du vil stå over for i tilfælde af tab af en bordtennisbold og en opdeling af en cykelsimulator. En separat klausul i aftalen bør være erstatning for skader på hallen, hvis nogen bryder en stol i vrede efter nederlag eller i spændingen ved sportsbrydning skader det samme net.

Hej buffet

Arrangører og deltagere i større turneringer, herunder virksomhedernes, medbringer normalt en læge med et førstehjælpskasse og alt nødvendigt for at yde førstehjælp til sårede ofre. Men du kan også aftale, mod betaling, at en lokal læge under konkurrencen bliver på arbejde, eller at der kommer et ambulanceteam. Og i lobbyen, som er særlig vigtig om vinteren, åbner de en garderobe for fans og en buffet med kaffe, mineralvand og sandwich, som altid er efterspurgt ved sportsbegivenheder. Forresten er det forbudt at sælge og indtage alkoholholdige drikkevarer og øl i sportsfaciliteter.

Fremragende nyheder for deltagerne i konkurrencen, som vil tage med sig eller har inviteret deres hustruer og børn, vil være information om tilgængeligheden af ​​et børneværelse eller endda en legeplads for unge døtre og sønner i komplekset. Det er værd at huske, at jo flere mennesker kommer til sportskomplekset i personlige eller firmabiler, jo mere relevant vil spørgsmålet om parkeringspladser være. Det er usandsynligt, at nogen af ​​de store ledere vil acceptere at forlade Fords og Mercedes midt på gaden og uden vagter og endda gå i regn og sne to kilometer til hallen og tilbage. Tilstedeværelsen af ​​politi eller sikkerhedsofficerer i hallen, i det mindste i civilt tøj, vil heller ikke skade.

Sektioner og grupper

Fitnesscentre lejes på kontraktbasis og til regelmæssige klasser og træning af atleter, der kommer til dem efter eller før arbejde. Dette gøres især af "interessegrupper" og nogle organisationer, der i deres fritid udvikler en slags sport blandt deres medarbejdere - hovedsageligt spil (mini-fodbold, volleyball) eller magtkampsport. Der er ingen særlige forskelle i kontrakterne. Bortset fra at i dette tilfælde vil aftalen være langsigtet, og lejen betales en gang om måneden. I sådanne tilfælde er der som regel ikke point om tilgængeligheden af ​​parkering, en buffet eller et åbent medicinsk rum.

Populær af emne.