Sådan Udstyres Et Motionscenter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udstyres Et Motionscenter
Sådan Udstyres Et Motionscenter

Video: Sådan Udstyres Et Motionscenter

Video: Sådan Udstyres Et Motionscenter
Video: Katy Perry - E.T. (AIZZO REMIX) | CAR VIDEO ◾️ LIMMA 2023, Oktober
Anonim

Fremme af en sund livsstil tilskynder folk til at passe på deres helbred og form. Det er usandsynligt, at ejere af fitnesscentre nogensinde bliver efterladt uden klienter. Men for at deres besøgende skal være tilfredse med deres træning, er det nødvendigt at udstyre gymnastiksalen korrekt.

Sådan udstyres et motionscenter
Sådan udstyres et motionscenter

Er det nødvendigt

  • - lokaler
  • - simulatorer
  • - Sportsudstyr.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du selv bestemme, hvordan dit fremtidige motionscenter vil se ud: hvor mange besøgende det er designet til, hvilke kundebehov det vil tilfredsstille, hvad dets vigtigste publikum vil være.

Trin 2

Tænk over det generelle koncept for en sportsklub: udstyret til et motionscenter designet til kvinder vil være lidt anderledes end et motionscenter for mænd. I det første tilfælde vil effektsimulatorer være mere populære, i det andet vil håndvægte medføre øget interesse, hvis indstillede vægt skal nå op til 100 kg.

Trin 3

Når du opretter et motionscenter, skal du ikke glemme at oprette en stand til den vagtinstruktør. Stedet for det skal vælges, så hele salen er tydeligt synlig derfra.

Trin 4

Hvis du vil udstyre et motionscenter med kardiovaskulært udstyr, er det værd at bekymre dig om den ekstra elektriske strøm på forhånd. Et sådant rum skal også være udstyret med konstant tvungen luftventilation og aircondition. Disse problemer løses bedst ved hjælp af erfarne ingeniører.

Trin 5

Hvis vi taler direkte om simulatorer, skal følgende være til rådighed for besøgende: en motionscykel (designet til at varme op alle kroppens muskler og opvarmninger), en vandret justerbar bænk (bruges både til styrkeøvelser og som et gymnastikapparat), et sæt til styrketurner (håndvægte skal købes med en stang og evnen til at justere vægten). Yderligere udstyr afhænger udelukkende af din økonomiske kapacitet. Det er dog bedre ikke at spare på kardiovaskulært udstyr: sådant udstyr skal kun købes fra pålidelige mærker.

Trin 6

Det er meget vigtigt at distribuere udstyret korrekt i gymnastiksalen. Ordningen med at opdele hallen i tre hovedzoner betragtes som klassisk: kardiovaskulært udstyr, styrketræningsudstyr og et strækområde.

Trin 7

Det tilrådes at udstyre gymnastiksalen med spejle. Således vil besøgende være i stand til at kontrollere rigtigheden af deres bevægelser, foruden er spejle et godt motiverende øjeblik, der tvinger dem til at være mere opmærksomme på at forbedre deres krop.

Anbefalede: