Hvordan Man Laver Et Motionscenter Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Motionscenter Derhjemme
Hvordan Man Laver Et Motionscenter Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver Et Motionscenter Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver Et Motionscenter Derhjemme
Video: Стройнее внутренняя поверхность бедер за 14 дней (сбросить жир с бедра) | 10 минут домашней 2024, April
Anonim

Du behøver ikke gå til fitnessklubber for at holde dig i form. Mange mennesker har ikke nok tid og penge til dette. Sportshjørnet kan også arrangeres derhjemme, så du kan øve på dit eget tidspunkt.

Hvordan man laver et motionscenter derhjemme
Hvordan man laver et motionscenter derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Vælg styrke maskiner (designet til at styrke muskler) eller kardiovaskulært udstyr såsom løbebånd, roning og stationære cykler og elliptiske trænere. De hjælper dig ikke kun med at tabe dig, men vil også have en gavnlig effekt på luftvejene og nervesystemet. Det ville være rart at have andre, men ikke alle kan tildele et separat rum i en lejlighed eller et hus.

Trin 2

Pick up foldeenheder. For eksempel kombinerer et banespor kvaliteterne af en stepper og et løbebånd. Efter undervisningen kan de fjernes under sengen på balkonen. Ganske effektiv og meget kompakt mini-stepper (kun 50x40x25 cm), den tager næsten ingen plads, men det hjælper med at forbrænde et betydeligt antal kalorier.

Trin 3

Undgå at købe monolitiske eller klodsede enheder, såsom motionscykler eller elliptiske trænere, medmindre du kan tildele et separat rum til gymnastiksalen.

Trin 4

Placer simulatorerne på en slags podium eller sænk loftet ved at belyse træningsområdet med spotlights, du kan komme med en skillevæg til rummet i form af et stativ eller en sofa tilbage. Selv en skærm gør det.

Trin 5

Find praktiske, holdbare væg- og gulvbelægninger. Den ideelle vægbeklædning vil være kork, gulvlaminat eller specielt gummibelagt gulv som i sportsklubber. Det ville være rart at gøre det lydisoleret for ikke at forstyrre naboerne, der bor nedenunder. Det anbefales at placere et spejl foran simulatorerne - så du kan se dit billede under træning, kontrollere din kropsholdning.

Trin 6

Prøv at gøre klasseværelset behageligt, placer en stol i rummet, læg en måtte, læg et håndklædestativ op. I dette rum skal du placere en gulvvægt, en pladespiller, og til diske og nyttige små ting skal du installere et vægskab eller hænge flere hylder. Der er specielle lodrette hylder til salg, der ikke tager meget plads.

Trin 7

Vær opmærksom på sportshjørnerne baseret på vægstængerne, de er meget kompakte. Ud over standardstigen inkluderer de en vandret bjælke, ujævne bjælker og et skråt bord, som du kan træne dine mavemuskler med. Sættet er fastgjort enten til væggene eller et stativ mellem gulvet og loftet. For at etablere strukturen skal du vælge et hotelhjørne.

Trin 8

Se ikke efter en grund til at opgive arrangementet af et sportshjørne i en lejlighed. En yogamåtte, håndvægte, Pilates-bold, fitball kan let passe ind i et soveværelse, og en stepper kan opbevares under sengen. Har du fem minutters fritid? Brug et springtov, som du kan få fra skabet.

Trin 9

Kontroller, om rummet er godt ventileret, ellers giver det mening at foretrække skiløb om vinteren og cykling om sommeren frem for simulatorer. En dekorativ springvand giver for eksempel friskhed.

Trin 10

Husk, at træningsudstyr skal placeres mindst 30 cm fra væggen. Joggingsporet tager cirka 2 kvadratmeter. område, motionscykel - 1, 5, elliptisk træner - op til 2, 5. Selv på en almindelig loggia kan du placere en samlet enhed og undgå problemer med ombygning. Denne mulighed er også god, fordi det oprettede motionscenter altid har meget lys og frisk luft. Hvis du har råd til at tildele et separat rum til det, skal det være mindst 8-10 kvm M. I en sådan fitnessklub skal du købe et løbebånd, en vægttræningsmaskine, en motionscykel, en vægstænger og en vibrerende massager. Designere anbefaler at placere alle strukturer omkring den største simulator og vælge lyse, kedelige nuancer til væggene.

Anbefalede: