Hvordan Man Laver Nunchucks Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Nunchucks Derhjemme
Hvordan Man Laver Nunchucks Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver Nunchucks Derhjemme

Video: FATHER SON HOUSE KARATE! 2022, December
Anonim

For dem, der er frie til valg af materialer og nødvendige værktøjer, er det selvfølgelig bedre at fremstille nunchucks i træ. Det er praktisk for dig at bruge en skovl eller et rivehåndtag. Din opgave er at finde den passende skærediameter. Den bedste mulighed er en stilk med en diameter på 2,5 cm. Hvis du får tykkere nunchucks, bliver du nødt til at male dem ned senere, fordi deres rotationshastighed vil være meget lavere. Sørg for, at træet er hårdt.

Hvordan man laver nunchucks derhjemme
Hvordan man laver nunchucks derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Mål fra albuen til midten af ​​håndfladen. Afskær nu to af disse længder fra skæringen efter eget valg. Disse er dine arme.

Trin 2

Tegn de punkter, hvor du vil lave hullerne med en blyant. Du kan også bruge en syl eller en almindelig søm til dette.

Trin 3

Klem håndtaget fast i et skruestik, lav to tværgående huller og et hul i kernen. Sørg for, at borediameteren for de to tværhuller har nøjagtig samme tykkelse som ledningen.

Trin 4

Vælg derefter hullets diameter i kerne af håndtaget, så det er mindre end værdien af ​​ledningens diameter ganget med to.

Trin 5

Hvis du laver en fejl, og hullet er for stort, vil ledningen simpelthen dingle og muligvis beskadige håndtagsvæggen. Lav et hul i kernen ned til det første tværgående hul. Gennem dem vil du tråde ledningen.

Trin 6

Tilslut nu ledningen. For nemheds skyld kan du fastgøre en ledning til enden af ​​ledningen. Sæt ledningen i hullerne med den. Efter at have trådet ledningen gennem begge håndtag skal du justere længden til bredden på din håndflade.

Trin 7

Træning nunchucks kan laves på en halv time fra improviserede midler. Tag en rulle med gammelt tapet, elektrisk tape og en ledning med en diameter på ca. 5-6 mm.

Trin 8

Skær rullen over til en størrelse svarende til afstanden fra din albue til midten af ​​din håndflade. Rul nu rullen tæt, så et hulrør med en diameter på op til 3 cm kommer ud. Sårlagets tykkelse skal i dette tilfælde være mere end 1 cm. Slip af med overskydende papir, og fastgør kanterne på håndtagene med elektrisk tape.

Trin 9

Træd tilbage 5-6 cm fra kanten af ​​håndtaget, lav et gennemgående hul. Træk ledningen gennem hullet. Det eneste, der er tilbage, er at fastgøre ledningen med en lige knude i forenden af ​​begge håndtag. Slip ledningens længde mellem begge håndtag med 11-12 cm, eller tilpas til bredden på din håndflade.

Trin 10

Bind nu de løse ender tæt med en lige knude. Skær den overskydende ende af. Du har trænet nunchucks.

Populær af emne.