Hvordan Man Laver Nunchucks

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Nunchucks
Hvordan Man Laver Nunchucks

Video: Hvordan Man Laver Nunchucks

Video: Hvordan Man Laver Nunchucks
Video: Home Made Nunchuks No Cost 2024, April
Anonim

At lave nunchucks er ret simpelt. Dette kræver kun enkle improviserede midler og dygtige hænder. Selvfremstillede, de koster meget mindre end butikskøbte, desuden vil det være muligt at justere deres størrelse, så den passer til din egen hånd.

Hvordan man laver nunchucks
Hvordan man laver nunchucks

Er det nødvendigt

  • - tapet eller træpinde
  • - elektrisk tape eller tape
  • - ledning.

Instruktioner

Trin 1

Der er tre typer nunchaku: lys (for at udvikle reaktion, hastighed og lære nye teknikker), kamp, tung (for at øge udholdenhed og muskeludvikling). Bare tænk på, hvilke du har brug for, men husk, tunge er kun lavet af træ, kampene er lidt lettere, men de kan også laves af træ.

Trin 2

Find en rulle med gammelt og uønsket tapet eller en lang træpind. Tag en ledning med en diameter på cirka fem til seks millimeter. Du skal også bruge tape eller tape. Skær rullen af tapet (eller stick) henover, så længden af det resulterende stykke er lig med længden af din arm fra midten af din håndflade til albuen. Du kan gøre håndtaget længere, men du bør ikke gøre det kortere.

Trin 3

Den ideelle størrelse til armene er lidt længere end din underarm. Rul begge ruller tapet så tæt som muligt, de skal være rør med en diameter på tre centimeter. Den større diameter er velegnet til kampnunchucks. Skær de overskydende dele af, og fastgør enderne og midten med elektrisk tape, så rullerne ikke kører ud.

Trin 4

Hvis du bruger træ, skal diameteren på et sådant håndtag også være lig med tre centimeter. Skræl barken af materialet og slib overfladen med sandpapir, det er ønskeligt, at træet er jævnt og glat. Dæk håndtaget med træbeskyttende lak.

Trin 5

Gå tilbage fra kanten af håndtagene med cirka fem til seks centimeter, lav et gennemgående hul med en boremaskine. Sæt ledningen i dette hul. Bind en knude i forenden af håndtagene for at fastgøre rebet.

Trin 6

Der skal være en ledningslængde mellem håndtagene, så din håndflade passer. Rebet strækker sig over tid, så du kan lave en længde på 11-12 centimeter. Skær det overskydende reb af. Sy enderne af ledningen, så de ikke slapper af. Pak pindene lavet af en rulle tapet helt med elektrisk tape.

Anbefalede: