Hvordan Man Spiller Amerikansk Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller Amerikansk Fodbold
Hvordan Man Spiller Amerikansk Fodbold

Video: Hvordan Man Spiller Amerikansk Fodbold

Video: Hvordan Man Spiller Amerikansk Fodbold
Video: AMERIKANSK FODBOLD VS FODBOLD! 2024, Kan
Anonim

Amerikansk fodbold er den mest populære sport i USA og tiltrækker millioner af seere på tv-skærme. Tilhængere af denne fodbold har også dukket op i Rusland. Inden du lærer det grundlæggende i amerikansk fodbold, skal du prøve at finde ud af, hvordan dette spil spilles.

Hvordan man spiller amerikansk fodbold
Hvordan man spiller amerikansk fodbold

Instruktioner

Trin 1

Bolden, i hånden eller ved at kaste til holdkammerater, bevæges mod scoringsområdet, der er placeret på modstanderens side. Point optjenes på en række måder: at flytte bolden ind i scoringsområdet, passere den og ramme den over linjen. Holdet med flest point vinder.

Trin 2

Lær spillereglerne. Kampens varighed er tres minutter. Disse er fire perioder på femten minutter. Perioden i spillet kaldes "kvartalet". Spillet stopper kun, hvis bolden har forladt banen, videregivet til det andet hold, og afleveringen ikke blev fanget. Hvis resultatet pludselig ved slutningen af spillet forbliver jævnt, tildeles yderligere tid (femten minutter). Det første hold, der scorer point, udnævnes til vinderen.

Trin 3

Formålet med spillet er at kaste bolde til det modsatte hold. Der er syv spillere i angrebet. De er placeret på scrimmage-linjen. I begyndelsen af spillet må ingen af angriberne bevæge sig. En spiller er en undtagelse. Han kan bevæge sig langs angrebslinjen på tidspunktet for spillet. Resten - bare tag bolden. I øjeblikket for hans tab kan alle spillere kæmpe for ham.

Trin 4

De forsvarende mennesker bør ikke modsætte sig den angribende spiller for at modtage bolden. De angriber muligvis ikke forbipasserende eller krydser angrebslinjen under et rally.

Trin 5

Spillerne i det modtagende hold skal modtage og returnere bolden. Angribende mennesker prøver at blande sig i deres rivaler. Spillerne i det modtagende hold kan signalere, at de ikke vil returnere bolden. På dette tidspunkt slutter tegningen. Ovenstående hold må muligvis ikke tage bolden. Derefter installeres det på det sted, hvorfra det blev sendt.

Anbefalede: