Sådan Spiller Du Fodbold Via Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Fodbold Via Din Telefon
Sådan Spiller Du Fodbold Via Din Telefon

Video: Sådan Spiller Du Fodbold Via Din Telefon

Video: Sådan lytter du til podcast på din telefon 2022, December
Anonim

For 10 år siden var det svært at forestille sig, at mange af funktionerne på en stationær computer ville være tilgængelige på en mobiltelefon eller tablet. Fremskridt står ikke stille, og i dag kan begrebet "mobilbetting" findes oftere og oftere i hverdagen.

Sådan spiller du fodbold via din telefon
Sådan spiller du fodbold via din telefon

Dengang og nu

Engang var sportsvæddemål udført i specielle kontorer for væddemålsselskaber. I 2000'erne begyndte bookmakere at mestre internetrummet, og det blev meget mere behageligt for spillere at placere væddemål og vinde gevinster, bogstaveligt talt uden at forlade deres hjem. Men dette krævede en computer.

For nylig er fremskridt gået langt fremad, og bookmakere halter ikke bagud. For at gøre det lettere for deres brugere opretter virksomheder specielle mobilversioner af websteder, så væddemål kan foretages direkte fra telefonen. Sådanne internetsider har en forenklet grænseflade og overbelaster ikke de ressourcer, der er tilgængelige for telefonen.

Selvfølgelig kan du direkte bruge den almindelige version af webstedet, men mange smartphones med sådant arbejde vil meget "bremse", hvilket kan fratage brugeren muligheden for at placere et væddemål. For eksempel i "live" -tilstand, når hvert minut kan bestemme resultatet, er brugen af ​​den almindelige version af webstedet uacceptabel - mens den indlæses, ændres koefficienten, eller begivenheden er allerede afsluttet.

Moderne betting apps

I løbet af de sidste to år er en anden tendens blevet populær - kontorerne, den ene efter den anden, begyndte at lancere deres egne mobile applikationer for at levere deres tjenester. I dag kan du nemt finde en passende applikation i Appstore eller Google play. Brug af sådan software forenkler i høj grad adgang til bookmakertjenester. Med hensyn til funktionaliteten præsenteres den i et næsten komplet sortiment.

Men nogle af de finesser er stadig ikke tilgængelige på en mobilenhed. For eksempel er det ikke altid muligt at se udsendelsen af ​​begivenheden leveret af bookmakeren eller spore statistikker. Men til dette kan du bruge tredjepartsressourcer eller endda enheder.

For at henlede opmærksomheden på deres mobilapps kører bookmakere ofte forskellige kampagner. For eksempel giver bookmaker Winline alle brugere en gratis indsats på 1000 rubler for at bruge deres software.

Generelt er det meget nemmere og mere bekvemt at placere væddemål i en mobilapplikation (inklusive på fodbold), alle begivenheder præsenteres i en praktisk menu, og selve væddemålet foretages med et par klik. Det skal også tilføjes, at du skal have en fuldgyldig identificeret konto på bookmakerkontoret for at spille via telefonen. Til genopfyldning og tilbagetrækning af midler kan du bruge både mobilversionen og det fuldt udviklede BC-websted.

Nogle bookmakere giver adgang til applikationen uden fuld registrering, men hvis du vinder, får du simpelthen ikke lov til at trække dine penge ud. På en eller anden måde er det nødvendigt at have en verificeret konto på bookmakerkontoret (i nogle tilfælde tilknyttet CCIS).

Populær af emne.