Sådan Betaler Du Via Bankoverførsel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Via Bankoverførsel
Sådan Betaler Du Via Bankoverførsel

Video: Sådan Betaler Du Via Bankoverførsel

Video: Sådan betaler du en regning i Nordea netbank - Borgerservice to go 2022, December
Anonim

Mange finansielle transaktioner, især store, udføres ved bankoverførsel. Dette er forståeligt: ​​når banken overtager betalingen, bliver transaktionen behagelig og sikker for begge parter. Betaleren har flere måder at overføre penge ved bankoverførsel.

Sådan betaler du via bankoverførsel
Sådan betaler du via bankoverførsel

Instruktioner

Trin 1

Udfyld ordren for at overføre penge fra kontoen. Hvis du har en bankkonto, kan du sende penge fra den til enhver kontoindehaver i din egen eller en anden bank. For at gøre dette skal du gå til en bankfilial og udfylde en betalingsordre. Du skal kende følgende oplysninger om modtageren af ​​pengene:

- virksomhedens navn og organisatoriske juridiske form (hvis du sender penge til en juridisk enhed)

- TIN og juridisk adresse (for modtagende juridiske enheder)

- navnet på den begunstigede bank

- BIK;

- korrespondentkonto

- modtagerens løbende konto.

Hvis du som en juridisk enhed betaler en faktura udstedt til dig af en modpart, skal du bare bringe den til banken. Dette dokument vil allerede indeholde alle detaljer om modtageren.

Trin 2

Få adgang til internetbank i din bank. Denne type filialfri banktjeneste er praktisk for både organisationer og enkeltpersoner. Kontohavere i de fleste banker får mulighed for at oprette forbindelse til internetbank for at administrere deres midler fra enhver computer med internetadgang. Indtast en sikker forbindelse ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode (samt sende bekræftelseskoder - da mange banker kræver en højere grad af beskyttelse). Desuden kræver regningens betalingsprocedure, at du kender de samme modtageroplysninger som i det foregående tilfælde.

Trin 3

Brug et plastkort til kontantfri betaling. For fjerntransaktioner, for eksempel onlinekøb, er et bankkort det ideelle betalingsmiddel: alle transaktioner er beskyttet, mens grænsefladen er så enkel som muligt. Når du har afgivet en ordre, skal du blot indtaste alle dine kortoplysninger (nummer, trecifret sikkerhedskode cvv2 eller cvc2 på bagsiden af ​​kortet, navnet og udløbsdatoen på betalingsdokumentet som trykt på det. Kort med et øget sikkerhedsniveau (for eksempel udstedt af Sberbank) skal også ledsages af en fortrolig bekræftelseskode. Systemet fortæller dig, om din betaling er gennemført.

Populær af emne.