Sådan Måles Din Talje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Måles Din Talje
Sådan Måles Din Talje

Video: Sådan Måles Din Talje

Video: Sådan Måles Din Talje
Video: Если вы хотите похудеть до смерти, сделайте это! ] Самый тонкий участок в моей истории 2023, December
Anonim

Taljestørrelse er en af de vigtigste indikatorer ikke kun til bestemmelse af tøjstørrelse, men også til overvågning af kropsændringer under diæt eller træning. Derfor skal det måles ganske ofte i forskellige situationer. Samtidig er taljen et af de mest flygtige områder i vores krop, dens størrelse kan svinge markant under indflydelse af de mest ubetydelige omstændigheder: et solidt måltid, hormonforstyrrelse, anstrengende træning osv. Derfor er det så vigtigt at vide, hvordan man korrekt måler din talje.

Sådan måles din talje
Sådan måles din talje

Er det nødvendigt

  • - målebånd;
  • - stort spejl
  • - et simpelt stofbælte eller bånd.

Instruktioner

Trin 1

Til måleproceduren skal du bruge et godt mærket målebånd og et stort spejl. Du skal måle taljen på en nøgen krop, for selv den tyndeste og mest tætsiddende bluse giver et ekstra lag, der påvirker resultatet.

Trin 2

Når du måler din talje, skal du huske to vigtige punkter: taljen måles altid på udåndingen og på det smaleste punkt på kroppen. Det andet punkt kræver en lille forklaring. Ofte tror folk, at taljen altid er nøjagtigt midt mellem brystet og hofterne, og de prøver at måle den der. I virkeligheden afhænger taljens position af de anatomiske træk ved kroppens struktur, og hos forskellige mennesker kan den være lidt over eller under midterlinjen.

Trin 3

Derfor bør du ikke kun styres af navlens position, som traditionelle dressmakere ofte gør. Måleresultaterne er muligvis ikke korrekte. For at finde din talje skal du stå direkte foran et stort spejl og se nærmere på din figur. Du skal først tage dine sko af. Det smaleste punkt på kroppen er din talje, uanset placeringen af navlen eller brystet.

Trin 4

Udånd luft fra lungerne, og anbring et målebånd i taljen strengt parallelt med gulvet. Du skal ånde ud uden anstrengelse uden at trække maven ind i dig selv, men også uden at prøve at skubbe den ud. Centimeteren skal passe tæt mod kroppen, men ikke skære i den. Du skal fokusere på den opdeling, der opnås med en tilstrækkelig stramning af centimeterbåndet, men stadig ikke kræver indsats.

Trin 5

Hvis du har svært ved at håndtere en centimeter og få et bestemt resultat, kan du ty til et gammelt trick, der ofte bruges af erfarne skræddere for at tage målinger mere præcist. Tag et simpelt stofbælte fra kjolen eller en slags bånd, og bind det tæt i taljen. På samme tid skal du sørge for, at dit bælte ikke skærer ind i kroppen, men heller ikke hænger på det. Tag derefter en centimeter og fastgør den over det bundet bælte, strengt parallelt med gulvet. På denne måde får du den mest nøjagtige måling af din talje.

Anbefalede: